Román-magyar – A vereség ellenére sokan nézték az M1-et

A Románia-Magyarország labdarúgó világbajnoki selejtezőmérkőzést 2 millió 331 ezren követték figyelemmel az M1-en. A magyar válogatott soron következő, észtek elleni vb-selejtezőjét is műsorra tűzi a közmédia.

 

A Románia-Magyarország mérkőzés nézettsége 886 ezer fő volt, a felnőtteknél 21,1 százalékos-, a felnőtt férfiaknál 32 százalékos közönségaránnyal. A felnőtt férfiaknál a mérkőzés ideje alatt az M1 volt a legnézettebb csatorna, míg a teljes népesség körében a második volt a rangsorban.

A közvetítésbe 2 millió 331 ezren néztek bele legalább egy percre, ez a teljes népesség több mint negyede – 25,4 százaléka. A legnézettebb percnek – az első félidő elején, 20:16-kor – 1 millió 013 ezer fős volt a nézettsége. (Forrás: Nielsen Közönségmérés)

 

A magyar válogatott kedden lép ismét pályára a Puskás Ferenc Standionban. Az észtek elleni találkozót az M1 20.15-kor közvetíti élőben, míg a Kossuth Rádió 21.30-tól a mérkőzés második félidejét tűzi műsorra. A magyar-észt online is megtekinthető a telesport.hu oldalon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*