Hamarosan elkezdi a felkészülést a világversenyre Magyarország Szépe

Nyár végétől szakmai stábbal készül a Miss World nemzetközi, indiai rendezésű döntőjére a szépségverseny magyarországi fordulójának győztese. Hacsi Boglárka udvarhölgyei társaságában beszélt a Nyár 23-ban arról, mit tesz azért, hogy a rá váró feladatot a legjobban tudja teljesíteni.

Júniusban néhány év kényszerű kihagyás után választotta meg újra a szakmai zsűri Magyarország Szépét, valamint két udvarhölgyét a Dunán egy nagyszabású gálaműsor keretében. Magyarország Szépe Hacsi Boglárka lett, az első udvarhölgy címet Szabó Orsolya, a második udvarhölgyét Novák Zafír Bella kapta.

„Egyelőre mentálisan és fizikálisan készülök a világverseny döntőjére, amelyet Indiában rendeznek, a nyár végén pedig a szakmai stábbal is elkezdődik a munka. Ahogy a nemzeti fordulóban, most is fontos tudatosítani, hogy úgy tudjuk a maximumot nyújtani, ha nem hasonlítjuk magunkat máshoz” mondta Hacsi Boglárka a Nyár 23-ban, ahova udvarhölgyei társaságában érkezett.

A magyarországi versenyen idén fontos volt, hogy a résztvevők képviseljenek valamilyen missziót, ezért a Magyarország Szépe 2023 győztese egy éven át a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat jószolgálati nagykövete is lett. Hacsi Boglárka többféle módon szeretné támogatni a szervezet munkáját, hogy minél több emberéletet tudjanak megmenteni.

Nyár 23 – élőben a Balaton-partról, hétfőtől szombatig 10 és 12 óra között a Dunán.

fotó: Nyár 23