Nyáron is képernyőn a Jóban Rosszban és az Édes Élet!


Nyáron sincs leállás, folyamatosan képernyőn a TV2 sikersorozatai! Új epizódokkal, megszakítás nélkül megy tovább a Jóban Rosszban és az Édes Élet.

A nézői igényeket figyelembe véve a nyári időszakban is folytatódnak a TV2 népszerű, napi műsorai. A főműsoridőt hat órakor indító Tények mellett a nyári időszakban is képernyőn a Jóban Rosszban valamint az Édes Élet.

– A kereskedelmi televíziók indulása óta, 17 éve nem volt példa arra, hogy egy csatorna ne tartson nyári szünetet. Sosem értettem egyet ezzel a döntéssel, úgy gondolom, hogy a nézők mindennapi életének részévé vált sorozatok esetében nem szerencsés a nyári leállás. Nyáron ugyanúgy televízióznak az emberek, ebben az időszakban sem szeretnének lemondani arról, hogy kövessék kedvenc műsorukat – mondta György Bence, a TV2 program- és hírigazgatója.

A sorozatok megszakítás nélkül, új epizódokkal folytatódnak. Az Édes Élet új, régi és visszatérő kedvencekkel várja a nézőket. Jócskán van miért izgulnia a Jóban Rosszban rajongóinak is, hiszen Csillagkúton mindig történik valami.

Jóban Rosszban és Édes Élet megszakítás nélkül, nyáron is a TV2-n!