Napi négy élő adással jelentkezik a SportKlub Híradója

Újra itt a SportKlub Híradója: az ősz beköszöntével a nézők még gyakrabban értesülhetnek a sportvilág legfrissebb híreiről. Reggel és délelőtt a csatorna négy alkalommal felvételről sugározza a Híradót, délután pedig 14:30-as, 17:30-as, 20:30-as és 23:30-as kezdéssel élő adásban jelentkeznek az újdonságokkal a műsorvezetők. A rendkívül népszerű és gyönyörű Aryee Claudia (Tücsi), valamint a vérbeli sportriporter Világi Péter mellett egy újabb ismert kommentátor, Léderer Ákos is csatlakozott a SportKlub Híradó csapatához.

Aryee Claudia Dedei _1

 Léderer sportközvetítéseit évek óta ismerhetik a nézők, a kommentátor legnagyobb szenvedélye a jégkorong, a Fehérvár AV19 stadionja és a csapat hazai EBEL-mérkőzései nélküle üresebbek lennének. A jövőben Tücsi, Világi és Léderer váltásban veszik majd birtokukba a SportKlub Híradójának stúdióját. A hazai sporttelevíziók történetében egyedülálló a naponta nyolc alkalommal sugárzott hírműsor.

 „A SportKlub kiemelkedően sok saját gyártású produkcióval rendelkezik, fontosnak tartjuk, hogy a nézők mindig találjanak valami újat, frisset, az aznapi eseményekre reflektálót” – mondta Pónácz András, a SportKlub kreatív igazgatója. „A Trollfoci TV-ben mindezt humoros formában lelhetik meg, a 3 Menet Havas Henrikkel szorítójában pedig a Tanár Úr a sajátos módszerével jut válaszokhoz. A Híradó az egyik legrégebb óta futó műsorunk, nagyszerű csapattal rendelkezünk és mostantól négy élő műsorral szolgáljuk a sportbarátokat” – nyilatkozta Pónácz.  

vilagi_peter