Nagy Sanyi lesz a Universal Channel új csatornahangja

A Universal Channel tavaszi megújulása után szeptemberben a megszólalásán is változtat. A szórakoztató csatorna új hangja az RTL Klub és a Viasat 3 műsorvezetője, Nagy Sanyi lesz. A televíziós szakember korábban több reklámkampányhoz is adta már orgánumát.

nagy_sanyi_1 A 2013-as év a teljes megújulásról szól a Universal Channel életében. A tavaszi arculatváltás után az ősszel nem csak új premierek várnak a csatorna nézőire. Szeptembertől ugyanis a sorozatok és filmek közötti ajánlók Nagy Sanyi hangján szólalnak meg. A televíziós szakember boldogan vállalta a csatorna felkérését.

 „Több reklámkampányban is dolgoztam már, régen rádióztam is, szóval nem teljesen idegen számomra ez a terep, egyáltalán nem zavar, hogy nem vagyok képernyőn.” – árulta el Nagy Sanyi. – „Ahogy egy sportoló az izmait, úgy én is tréningezem a hangomat, hiszen a jó orgánum csak egy adottság. Persze nem kell itt nagyon nagy megfejtésekre gondolni, de például sokszor olvasok otthon hangosan. Azért is vállaltam felnőtt fejjel, hogy fogszabályzóm legyen, hogy szebbek legyenek a hangzóim. Nem is gondoltam igazán bele, hogy ez ilyen fájdalmas folyamat lesz, de ha minden igaz, két hónap múlva már lekerül a szerkezet a fogamról.” – tette hozzá a Universal Channel új csatornahangja, aki azt is bevallotta, szabadidejét legszívesebben a természetben tölti. Ha Sanyi munkáján kívül mégis televízió-közelbe kerül és sorozatokat vagy filmeket néz, akkor a tartalmasabb, mélyebb mondanivalóval rendelkező alkotásokat választ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*