Minden szinten készen állunk a kihívásra

Ismert sportolókkal csaphat össze mindenki szimulátoron a hétvégi Autó, Motor és Sport Expón a Groupama Garancia Vezetéstechnikai Centrum standján. 

Az idén nagyon szép jubileumához, a 15. évéhez érkezett el a Hungaroringen található Groupama Garancia Vezetéstechnikai Centrum, amely hétvégén az Autó, Motor és Sport Expóra csábítja azokat, akik fogékonyak a biztonságos közlekedésért folytatott kampányukra, illetve szívesen mérnék össze vezetői tudásukat ismert sportolókkal. A pénteken a Hungexpo területén nyitó kiállításon ugyanis a Tanpálya standján a Motoros Akadémia mellett a vállalkozó kedvű látogatók összemérhetik vezetői tudásukat az olimpiai ezüstérmes, kétszeres Európa-bajnok birkózóval, Lőrincz Tamással, a rendkívül csinos kétszeres Lotus Ladies Cup-győztes Bús Edinával, illetve Tóth Imre és Gyutai Adrián gyorsasági motorversenyzőkkel.

A Hungaroringen található Groupama Garancia Vezetéstechnikai Centrum és Motoros Akadémia részt vesz a hétvégi Autó, Motor és Sport Expón – november 15-17., Hungexpo -, amely eseményen az érdeklődők nemcsak az Akadémia működésével ismerkedhetnek meg, hanem testközelből láthatják a Supersport világbajnokságon és Európa-bajnokságon szereplő két gyorsasági motorversenyző, Tóth Imre és Gyutai Adrián Hondáját, valamint a motorosokon kívül az olimpiai ezüstérmes Lőrincz Tamással és a kétszeres Lotus Ladies Cup-bajnok Bús Edinával is megmérkőzhetnek a standon felállított szimulátoron. Az erről szóló sajtóanyagot a csatolt közleményben olvashatják.

Fotó: Bernhardt Tamás (Groupama Garancia Vezetéstechnikai Centrum), Mészáros Tamás, Tomracing Motorsport Team, Racing Toth Team

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*