Megválasztották a Miss Balaton 2014 győztesét

Sztárzsűri, látványos showműsor és 16 gyönyörű lány: megválasztották a Miss Balaton 2014 szépségverseny győztesét. A koronát és a megtisztelő címet egy 20 éves, hatvani szépség,  Király Lili nyerte el. A Dobó Kata, Lilu, Hámori Gabriella, Görög Zita, Sabján Johanna, Decker Ádám és Mártha Imre alkotta zsűri mellett,  a nagyszabású eseményen részt vett többek között Epres Panni, Dukai Regina és Zimány Linda is.

 

Három válogató és hosszas felkészülés után, augusztus 9-én, Balatonfüreden választották meg a Miss Balaton szépségverseny győztesét. A héttagú zsűri döntése alapján a korona végül Király Lili fejére került. Az első udvarhölgy Viczián Lili, a második pedig Parragh Blanka lett. A közönségszavazást Horváth Cintia nyerte.

Hatalmas kő esett le a szívemről, amikor kimondták a nevem. Elmondhatatlanul boldog vagyok. Ez volt az első ilyen megmérettetésem, és megnyertem! Rengeteget tanultam a verseny során, élményekkel és barátokkal lettem gazdagabb. Mindig is arra vágytam, hogyha már királynak születtem, akkor egyszer királynő is lehessek” – mondta el Király Lili, a Miss Balaton 2014 győztese.

A lányok bikiniben, estélyiben és sportos öltözetben is színpadra léptek. A versenyen azonban nemcsak a szépség számított: a döntősöknek a zsűri kérdéseire is válaszolniuk kellett. Dobó Kata számára az egyik legfontosabb szempont a természetesség volt.

„A döntő minden pillanatát élveztem, hihetetlenül hamar eltelt ez a másfél óra. Persze mindig nagy a feszültség, amikor ilyen nagy a tét, de úgy érzem, jó döntést hoztunk. A legfontosabb kritérium számomra a természetesség volt, külsőleg és a kommunikációban egyaránt. A lányok nagyon jól vették az akadályokat, és azt kell mondanom szívem szerint sokkal több versenyzőt állítottam volna fel a képzeletbeli dobogóra” – mondta el Dobó Kata.

Görög Zita az összképre helyezte a hangsúlyt. A gyönyörű modell szerint egy királynőnek a szépség mellett rengeteg más tulajdonsággal is rendelkezni kell, hogy méltóképpen viselhesse a koronát. Zita szerint a kedvesség és báj elengedhetetlen, a döntéssel pedig tökéletesen elégedett volt.

„Szerencsére nagyon hamar egymásra hangolódtunk a zsűritársaimmal, és mindannyian egyetértettünk abban, hogy az összkép a legfontosabb. Azt a lányt kerestük, aki valóban el tudja majd látni királynői feladatait és úgy gondolom, jól választottunk. Van Király Liliben valami plusz, amiről még ő sem tud, de nagy hasznára válik majd” – mondta el a modell.

A Miss Balaton 2014 döntőjének házigazdája Szabó Kimmel Tamás mellett, a VIVA TV műsorvezetője, Iszak Eszti volt. A színpadon pedig nemcsak a versenyzők, de Zséda és az Appril Project táncosai is elkápráztatták a közönséget. A hosszú felkészülést és a finálét követően a döntősök családtagjaik és

barátaik körében ünnepeltek.