Magyarország, jövünk!

A hétfői Mokkában jelentették be a TV2 legújabb, különleges projektjét. A két egykori megasztáros, Nagy Kristóf Bozont és Talán Attila főszereplésével július 8-án induló Magyarország, jövünk! újszerű tartalommal jelentkezik a weben és a közösségi médiában, rövid összefoglalókkal pedig a képernyőn.
Vadonatúj nyári projekttel jelentkezik július 8-tól a TV2. A Magyarország, jövünk! egy rendhagyó országjáró minimagazin, amelynek házigazdái a Megasztár 6 fenegyerekei, Nagy Kristóf Bozont és Talán Attila lesznek. A fiúk hetente az ország más-más nagyvárosát keresik fel, hogy megmutassák a nevezetességeket, látnivalókat, felkeressenek ismert és kevésbé ismert de érdekes embereket, és feltérképezzék a helyi szórakozási lehetőségeket. Az első helyszín a csongrádi megyeszékhely, Szeged lesz.
– Ati és én ugyan nagyon jó haverok vagyunk, de a habitusunk eléggé különböző. Míg nekem lételemem a jövés-menés és a pörgés, addig ő szívesen elidőzik egy-egy helyszínen hosszabban is. Egyet ígérhetünk: odatesszük magunkat! – mondta Bozont.
A városlátogatásokból készült hosszabb terjedelmű videók a TV2 weboldalán napi rendszerességgel kapnak helyet, de a srácok a közösségi médiában is aktívan beszámolnak majd az aktuális eseményekről. Emellett a TV2-n minden hétköznap, napszakonként egy alkalommal rövid összefoglalót láthatnak a nézők. A TV2 különböző felületeinek fogyasztói így egyedi, platformra szabott tartalmat kapnak.
– Azon leszünk, hogy a nézőknek úgy mutassuk be a városokat, ahogy eddig még nem látták. Remélem minden korosztálynak tudunk újdonságot, érdekességet mutatni és kedvet kapnak ahhoz, hogy nyakukba vegyék az országot – ígérte Talán Attila.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*