Magyar sztárok estek a hatalom bűvöletébe a Vastrónon

DSC_1694m_resize

Trónra léptek a sztárok! Hien, Szekeres Nóra, Dukai Regina, Tolvai Reni, Puskás Peti, Csonka András, Hajdú Steve és Bebe is azon szerencsések közé tartoztak, akik elsőként próbálhatták ki a Trónok harca Vastrónját. Március 30-áig a budapesti Allee Bevásárlóközpontban kiállított valósághű trónban mindenki elképzelheti, milyen lehet Westerosban uralkodni. A kiállított Vastrón az HBO és a Telekom közös kampányának része, melynek tárgya a Trónok harca negyedik évada, ami április 7-étől látható az HBO-n és HBO GO-n.
Fotó: Dóka Attila

Az HBO és a Telekom jóvoltából március 27-étől a legnagyobb Trónok harca rajongók személyesen is átélhetik, miért viaskodik egymással hét királyság. A sorozatban jelenleg az álnok Joffrey Baratheon ül a Királyvárban található Vastrónban, de nagyravágyó nemesek és körmönfont manipulátorok is szívesen látnák magukat a fiatal uralkodó helyén.
A Trónok harca szimbólumát, a Vastrónt ünnepélyes keretek között leplezték le a sztárok. Szekeres Nóra, Dukai Regina, Tolvai Reni, Csonka András, Hajdú Steve és Bebe is lelkesen vágott bele, hogy elsőként próbálja ki az HBO sorozatának kultikus kellékét.
Puskás Peti és öccse, Dani nem csupán a The Biebers nevű zenekarban dolgoznak együtt, de a Trónok harcát is közösen nézik. „Az öcsém hatalmas rajongó, ezért is hívtam el magammal, hogy kipróbálhassa ő is a Vastrónt – kezdte Peti, majd hozzátette – a korosztályomban mindenki sorozatfüggő, én annyira nem. A Trónok harcát és A törvény nevébent mindig megnéztem, amint kijött az új rész, ha  esetleg elfeledkeznék róla, akkor pedig Dani figyelmeztet rá.”
Az eseményen az is kiderült, akadnak, akik ugyanazért a karakterért rajonganak. Hajdú Steve és Puskás Peti favoritja egyaránt Tyrion, az egyik legszámkivetettebb Lannister.
„Már a sorozat főcímét is imádom, egyszerűen nem tudom megunni!” – vallotta be Steve, aki szinkronizál is az HBO sikersorozatában. – „A Trónok harcával egyébként úgy állok, mint a beefsteakkel: véresen szeretem” – viccelődött a színész.
Világszerte rajongók milliói várnak a Trónok harca 4. évados premierjére, amely április 7-én lesz az HBO-n és az HBO GO-n. Szekeres Nóra  is bevallotta, bolondul a sorozatért, a szövevényes történetért és a konspirációkért, amelyek áthatják a szériát. Sőt a csinos műsorvezető gyermekei is odavannak a sorozatért, ezért elkísérték édesanyjukat az eseményre. Szekeres Nóra elárulta:
„Először a férjemmel követtük a sorozatot, aztán odajött Noa és Milán is, érdekelte őket, hogy mit nézünk. Mondtam nekik, hogy semmit, menjenek aludni, ez nem nekik való. Utána mégis elkezdtem nekik mesélni a történetet, amit egyszerűen imádtak. Azóta is szigorúan cenzúrázva nézhetik a részeket, mindig mondom nekik, hogy mikor kell szemet behunyni, és fület befogni. Teljesen beleástuk magunkat a Trónok harcába, egy csomó poszter is kint van Noa falán” – mondta mosolyogva Nóra, majd azt is elárulta, két legnag! yobb kedvence Daenerys és Cersei, az HBO produkcióját pedig azért tartja hiánypótlónak, mert végre erős női karakterek szerepelnek a tévében.
Az ismert modell, Dukai Regina legtöbbször barátjával, a focista Feczesin Róberttel nézi a sorozatot. „Amikor lehetőségünk adódik együtt lenni, akkor többnyire közösen főzünk, filmeket és sorozatokat nézünk. A Trónok harcát leginkább a monumentális jelenetek miatt szeretem, de egyszer azért belebújnék egy-egy, a sorozatban látható ruhába is, bár ezek a nagy jelmezek számomra kissé félelmetesek – tette hozzá Regina.
A Trónok harca 4. évadának hazai kampánya ezzel hivatalosan is kezdetét vette, a sztárok trónt foglaltak, hamarosan pedig további érdekességek várják a rajongókat. Március 27-étől 30-áig ráadásul bárki beleülhet a Vastrónba és megörökítheti magát. A Hét Királyság fölötti uralmat jelképező kultikus tárgy a sorozatban látható Vastrón tökéletes másolata, az eredeti trón gyártóinak munkája.
A Trónok harca sorozat április 7-étől látható az HBO-n és az HBO GO-n. Az HBO GO országosan kizárólag a  Telekom kínálatában megtalálható HBO minicsomagok részeként érhető el.   Az HBO GO egy internetalapú videotéka-szolgáltatás, melyen t&o! uml;bb mint 1500 órányi film és sorozat érhető el számítógépen, táblagépen, okostelefonon és Smart TV-n. Az HBO GO legális hozzáférést biztosít exkluzív tartalmakhoz, saját gyártású HBO-produkciókhoz és -sorozatokhoz, emellett pedig kiemelt sorozattartalmak is elérhetők akár már a TV-premier előtt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*