Ismert emberek ruháit is megvásárolhatjuk a Gozsdu udvarban tartott jótékonysági vásáron

Június 10-én, 15:00 és 20:00 között különleges ruhavásárt rendeznek a Gozsdu udvarban, ugyanis használt ruhákat árusítanak jótékonysági célból. Az eladott ruhákból származó bevétellel pedig az UNICEF Magyarország misszióját támogatják, így tehát gyermekek megsegítésére szánják a befolyt összeget. A gyűjtést Angyal Ivett és Ritter Zsófia, a LiveRobe körforgásos és fenntartható divatot támogató applikáció fejlesztői hívták életre.

Angyal Ivett

A használt ruhák között pedig ismert emberek ruháival is találkozhatunk, hiszen sokan csatlakoztak közülük a megmozduláshoz. Akik eddig már a kezdeményezés mellé álltak: Dukai Regina, Peller Mariann, Alexy Vivi, Toppler Dorina, Lukovics Tamara, Lainey Molnár, Cséffalvay Dorka.

Dukai Regina örömmel állt a nemes ügy mellé: „A LiveRobe küldetését én magam is különösen fontosnak tartom, hiszen azzal, hogy a már nem viselt ruháinkat nem kidobjuk, hanem máshoz kerülnek, ezzel sokat teszünk a környezetünkért. Annak pedig különösen örültem, hogy az UNICEF Magyarország misszióit támogatják ezzel, hiszen jómagam is rendszeres adományozójuk vagyok.

A jótékonysági ruhavásár részleteit az egyik főszervező, Angyal Ivett árulta el: „Június 7-ig várjuk a Gozsdu udvar közepén a már nem használt ruhákat. Nagy segítségünkre van ebben Horváth Dóri, a Gozsdu marketingvezetője, hiszen ő veszi át, és tárolja a leadott ruhákat. Ezután az összegyűlt ruhadarabokat gőzöljük, rendezzük, beárazzuk őket, hogy június 10-én minél több új gazdára találjon. A befolyt adományokkal pedig az UNICEF Magyarország munkáját támogatjuk.

Ritter Zsófi

Ritter Zsófi, a kezdeményezés másik főszervezője pedig elmondta, hogy az esemény után megmaradt ruhák sem vesznek kárba: „A vásár után megmaradt ruhadarabokat pedig az általunk fejlesztett LiveRobe használtruha alkalmazásban fogjuk értékesíteni, szintén adomány célzattal. Ezzel is természetesen az UNICEF Magyarország munkáját támogatva, akik a távoli kontinensen élő gyermekeket éppúgy segítik, mint a hazai programjaikban résztvevőket.

Tegyünk együtt egy szebb és jobb jövőért!