Leszámolással búcsúzik Stephen King sorozata

Haven városa nem nyughat, ezt a harmadik évad során is bizonyította, hiszen az elmúlt hetekben a magyar nézőközönség is szembesülhetett a drámasorozat sötét, mégis rendkívül szórakoztató hangvételével. Stephen King a kisvárosi rémtörténetek mestere, a klausztrofób elemeket nála senki nem tudja jobban vegyíteni a természetfelettivel, a rajongók pedig méltó adaptációt kaptak a Havennel. Aggódni azonban nem kell, a negyedik évad Amerikában hamarosan képernyőre kerül, addig azonban szeptember 10-én, 21:20-tól vár a hazai nézőkre egy grandiózus szezonfinálé.

Audrey (Emily Rose) elrablása rögtön karakterformáló döntés elé állította a sebezhetetlen Nathant (Lucas Bryant) és a nagyszájú Duke-ot (Eric Balfour), akik kénytelen voltak közös erővel felvenni a harcot a gonosszal. Feltételek nélkül, hiszen szívszerelmük élete volt a tét, így az előző évadokban egyre erősödő szerelmi háromszög idén csúcsosodott ki igazán hőseink között. De Haven városában sem voltak igazán nyugodtak a kedélyek, a sorozat eddigi legizgalmasabb kalandjait láthatta a magyar nézőközönség.

Volt itt időutazás, őrjöngő vademberek lepték le az utcákat, szadista gyilkosok lubickoltak megcsonkított hullákban, Audrey-éknak pedig most tényleg meg kellett tanulniuk úszni a mély vízben. Főleg, miután fulladásos áldozatok tömkelegét mosta partra a tenger.

A szuperhősök manapság igen népszerűek nem csak a képregényekben, hanem a mozivásznakon is. Havenben azonban az önbíráskodás már-már elviselhetetlen méreteket öltött az elmúlt hetekben, kísértetjárta ház, és bizarr osztálytalálkozó is  borzolta a kedélyeket, ahogy A coloradói kölyök rejtélye további kérdésekkel bonyolódott.

Szeptember 10-én, 21:20-kor búcsúzik a Haven 3. évada a Universal Channel műsorán, melyben idén olyan vendégsztárok tették tiszteletüket, mint Iain Glen, és Laura Vandervoort, akit a közönség a Smallville című kultikus sci-fi sorozatból ismerhet. A Haven hamarosan új részekkel folytatódik, a történet helyszíne pedig ismét az autentikus Nova Scotia lesz.

Haven 3. évadfinálé, szeptember 10-én 21:20-tól dupla epizóddal,

csak a Universal Channel műsorán!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*