Legyőzte tériszonyát a SportKlub sztárja

tucsi_2Aryee Claudiának, a SportKlub csinos műsorvezetőjének a munka mellett ritkán marad ideje pihenni. Most azonban egy felejthetetlen hosszú hétvégét töltött párjával az Eger melletti Felsőtárkányon. Az aktív nyaralás alatt kipróbálták a közeli kalandparkot, kéz a kézben sétáltak az egri fellegvárban és felkapaszkodtak a minaret tornyába is.

 

Aryee Claudia becenevénTücsi hosszú idő után először jutott el párjával kettesben kikapcsolódni. A pár egy afrikai hangulatú hotelben üdült Felsőtárkányon. „Az aktív pihenés híve vagyok, egyetlen percig sem tudok nyugodtan feküdni a parton. Most is ellátogattunk a közeli kalandparkba, megcsodáltuk a várost az egri fellegvárból, és felmásztunk a török minaret tetejére is.” – mesélte a SportKlub Híradójának háziasszonya.

 

A műsorvezető a minaret tornya felé haladva számolta a lépcsőfokokat. „Több mint 90 lépcső vezet ide, és egy nagyon szűk toronyban kell végighaladni. Ráadásul tériszonyom van, így erősen kellett kapaszkodnom a korlátba, hogy biztonságban érezhessem magam ebben a magasságban is.” – árulta el a szépség.

Tücsi a kabaláját, egy plüss majmot is magával vitt a különleges kikapcsolódásra. „A páromtól kaptam ezt a kedves ajándékot, ami annyira a szívemhez nőtt, hogy elvittem magammal a közös hétvégénkre is. Imádom a majmokat, gyerekkoromban nagyon szerettem volna egy kis csimpánzt otthonra. Ha lenne háziállatom, az csakis majom lehetne.” – mondta az egykori szépségkirálynő.