Lady Gaga szélesvásznon

A dobogóról még épp lecsúszott, de biztosan lépdel előre Naughty Boy és Sam Smith a Class FM slágerlistáján. A hazai zene üde színfoltja, a Bermuda is egyre nagyobb népszerűségre tesz szert, miközben a héten debütált Lady Gaga új kislemeze a Class40-ben.

Az Egyesült Királyságban már bevette a listákat, nálunk pedig szintén közelít a dobogó csúcsához Naughty Boy és Sam Smith slágere, a La La La. Az 1985-ös születésű brit producer-dalszerző Naughty Boy debütáló albumának második kislemezéről van szó, amelyen vendégénekesként szerepel az énekes-dalszerző Smith. A korong az Egyesült Királyságban az év leggyorsabb eladásait produkálta és a hirtelen jött sikerért mindkét előadó a közösségi oldalán hálálkodott a másiknak. A La La La hazánk mérvadó slágerlistáján a héten a negyedik.

Egyszerű, friss és mai: a Bermuda így írja le azt a popzenét, amelyet ők csinálnak. Az egyre népszerűbb fiatal magyar csapat tavaly futott be a Monte Carlo című bemutatkozó dalával, azóta pedig a Mórocz Tomi énekes-gitáros, Török Máté dobos és Urbán Dániel gitáros-basszgitáros alkotta trió igazi sikerpályát futott be. A hipszterköntösbe bújtatott új kislemez, a London máris igazi sláger, a hozzá tartozó videóban pedig még Som Lajos is feltűnik. A ritmikus, vidám szerzemény a héten a Class40 tizenhatodik helyén landolt.

„Nem egyetlen ikon vagyok. Én vagyok minden ikon.” – így foglalta össze legújabb kislemeze kapcsán küldetéstudatát a pop extravagáns dívája, Lady Gaga. Az énekesnő majd két év kihagyás és egy csípősérülés után tért vissza a 2008-as Fame-korszak hangulatvilágát újraidéző Applause-zal. A pörgős elektropop sláger Magyarországon a Class FM-en debütált, a hivatalos világpremierrel egy időben. Gaga harmadik albumára, az ARTPOP-ra novemberig még várnia kell a rajongóknak, de az előadó addig sem tűnik el a nyilvánosság elől: ősszel a mozivásznon láthatjuk Robert Rodriguez filmjében. Az Applause a harminchatodik helyre került fel a leghallgatottabb rádió listáján.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*