Kucsera Gábor büfiztet és felmos

Tápai Szabina és Kucsera Gábor most először beszélt családi életükről közös gyermekük, a kis Bence születése óta. A sportoló páros az osztrák síparadicsomban Kreischbergben nyilatkozott Világi Péternek. A világbajnok kajakos az apaság mellett is szeretné újraépíteni karrierjét.

A kézilabdázó és a kajakos beavatták a SportKlub MezTelenül című riportműsorának stábját a családi hétköznapok történéseibe, és elárulták azt is, hogyan viselkedik az újszülött.

Csoda fiú, nem lehet panaszom rá. Eszik, alszik, néha van egy kis sírás, de nem tudok róla rosszat mondani. Most is itt van velünk, amíg tudjuk, óvjuk őt a média világától, mert sok rossz példát látunk magunk előtt” – mesélt kisfiukról, Bencéről Szabina.

Nemcsak az édesanya, hanem felelősségteljes apaként Gábor is kiveszi a részét a teendőkből. „Maximálisan részt veszek a családi életben. Nagyon élvezem, fárasztó, de valószínűleg a napi két edzés miatt. Enyém többek között a tornáztatás, a fürdetés és a büfiztetés. Már a terhesség vége felé beletanultam a házimunkákba is, felmostam, takarítottam, ételt készítettem” – mondta Kucsera a MezTelenül kamerái előtt.

Ha élsportolók szülőkké válnak, természetes módon felmerül a kérdés, hogyan tovább? Péter kérdésére Gábor azt felelte, most kezdi el újraépíteni a karrierjét.

Volt egy Kucsera Gábor anno, aki sok mindent elért. Aztán rossz irányba ment el a pályafutásom sok hülyeség miatt, és most a nulláról kell kezdenem. Nincs kivételezés.  A csoport utolsó embereként fel kell küzdenem magam a csúcsra.  Szeretnék az olimpián részt venni, szeretnék érmet hazahozni” – mesélt a terveiről a kajakos.

Szabinának is vannak sporttal kapcsolatos tervei, a következő szezonban már ott állna a pályán. És hogy mi lesz Bencéből, ha felnő?

A védőnő viccesen azt mondta, hogy vízilabdázó lesz, mert ha összerakjuk a labdajátékot és a vízi sportot, akkor az jön ki belőle. Lehet, hogy így lesz”- nevetett a kézilabdázó.

Ha belepillantana a Tápai-Kucsera házaspár életébe, ne hagyja ki a MezTelenül ma esti adását, vagy az ismétlést december 14-én, szombaton 12:00-kor a SportKlub műsorán.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*