Kiss Orsinak vallott Király Viktor

kiraly_viktor_1Király Viktor meglepetés bulival ünnepelte legújabb lemezét, amelynek elkészítése majdnem az őrületbe kergette. Az énekes vadonatúj felvétellel jelentkezik: az Exhale vasárnap délután debütál a Class FM-en. Az eredetileg angol nyelvű dalhoz Molnár Ferenc Caramel írt magyar szöveget. Viktor meglepetés buliról, alkotói válságáról és a Caramellel való őszinte barátságáról mesélt Kiss Orsinak.

 

Király Viktor hazánk egyik legnépszerűbb férfi énekese, aki a Megasztár megnyerésével robbant be a köztudatba. Nevéhez rengeteg sláger fűződik, a Fire vagy Running Out of Time című dalát egy ország dúdolta. Új albumának első kislemeze a Class FM-en mutatkozik be, ennek kapcsán beszélgetett a Class40 és a Class Magyarok műsorvezetőjével, Kiss Orsival. Viktor elárulta, hogy a lemez készítése során barátnőjét majdnem az őrületbe kergette.

 

Bátran mondhatom, hogy a lemezkészítésnél már majdnem megőrültem, ám akit még nálam is jobban megviselt az alkotási folyamat az a párom, Bea. Otthon a nappali közepén van az én kis stúdióm, így a szám készítése során százszor is megkérdeztem Beát, hogy tetszik neki – nem csoda, hogy a végén már csak rávágta, hogy szuper, de itt az ideje velem is foglalkozni.” – mesélte nevetve Király Viktor.

Barátnője és családja mindenben támogatja az énekest, a Third Dimension című lemez megjelenése alkalmából még meglepetés bulit is tartottak neki. A sikeres alkotáshoz szükség is van erre a biztos háttérre, mondta el az énekes, aki alkotói válságáról is őszintén vallott a piacvezető rádió csinos műsorvezetőjének.„Kevesen tudják, de volt egy olyan időszak az életemben, amikor úgy éreztem, képtelen vagyok előre haladni. Elbizonytalanodtam és kisebb alkotói válságba kerültem, bár azt azért nem mondanám, hogy depresszióba estem. Ez az állapot ihlette Exhale című dalomat, amely arról szól, hogy egy nehéz helyzetben a legjobb, ha kicsit megállunk, átgondoljuk az életünket, veszünk egy nagy levegőt és aztán kifújjuk.” – vallotta be Király Viktor, aki azt is hozzátette, hogy legújabb dalához Caramel készítette el a magyar dalszöveget.

Hatalmas dolog, hogy Caramel elvállalta a feladatot, ő ugyanis nem szokott mások számára szöveget írni. Most azonban megtetszett neki a felvétel, így rövid időn belül megszületett a Kilégzés című magyar változat is. Caramel remek szövegíró, azonnal egy hullámhosszon voltunk, nagyon örülök a közös munkának.”– árulta el az énekes.

Régóta ismerjük egymást Viktorral, aki kimondottan szórakoztató riportalany, így az interjú is nagyon jó hangulatú volt, sokat viccelődtünk egymással. A barátnőjével, Beával is közeli kapcsolatot ápolok, ezért voltak exkluzív információim a lemezbemutató kapcsán tartott meglepetés bulijáról. Az albumon szereplő Exhale című dal remekül sikerült, szakmailag maximálisan emelem a kalapom Viktor előtt. Örülök, hogy ez a dal is nálunk debütál.”– mesélte Kiss Orsi.

Hogyan kapcsolódik ki Király Viktor? Hogyan vették fel Caramellel közösen a dalt? Miért éppen Third Dimension lett legújabb albumának a címe? Sok más mellett ez is kiderül október 26-án vasárnap 17:00-kor a Class40-ben, ahol az exkluzív interjú mellett hallhatóak lesznek a legnagyobb népszerűségnek örvendő hazai és világslágerek is.