Készülj a télre!

Egyesek már havat kiáltanak, így talán ideje felkészülni a téli szezonra. Az immár 22. alkalommal jelentkező Hó-Show kiállítás – november 22-24 között a Hungexpon – minden segítséget megad, hogy kellemes és tartalmas legyen az idei telünk is. Mindezt most jelentős kedvezményekkel.

A Hó-Show kiállítás immár 22. alkalommal nyitja meg a téli síszezon. s mutatja be a téli sportokhoz nélkülözhetetlen eszközöket, s kínál tartalmas programokat a havas-jeges szezonra. A család minden tagjának válogathatunk a téli sportokhoz szükséges felszerelések és kiegészítők közt, illetve tájékozódhatunk az utazási, téli kikapcsolódási ajánlatok közt. A rendezvénnyel célja, hogy a síszezon előtt kedvezményes vásárlási lehetőséget biztosítson, amit több program is színesít és minden korosztálynak kellemes napot garantál.

A kiállítók és egyes programok a D pavilonban foglalnak helyet. A Hó-Show kiállításon megjelenik több sportszergyártó márka, mint például a Fundango, a HEAD, a LEKI, az Alpina, a Nordica, az Oakley, a GoPro, a Wellensteyn vagy a BOLLÉ valamint osztrák és magyar kedvezményes utazási ajánlatok közt is válogathatnak a látogatók. De ismét lesz Hó-Show outlet, ahol használt és új felszerelések is kedvezményes áron kaphatók.

 A Magyar Síakadémia és a Kékes Kutató-Mentő Alapítvány mentési- és oktató bemutatókat tart majd, valamint a látogatók kipróbálhatják a shredder-eket (hernyósnowboard), snowsegway-eket. 100 éves a magyar sísport, aminek jegyében szintén több programot szerveznek a Magyar Sí Szövetség közreműködésével.

A Kiállítók közt szerepel továbbá a Magyar Jégkorong Szövetség, akik családoknak szóló aktivitásokkal készülnek, a Szánhúzókért Közhasznú Alapítvány standján pedig kipróbálhatják milyen egy kutyafogatott hajtani

A kiállítás november 22-én pénteken, a Fridge Fesztivál első esti programját követően nyit meg. Pénteken és szombaton 10 órától 19 óráig, vasárnap 10 és 18 óra között tart nyitva a D pavilon. Így akik korábban érkeznek az esti programokra, még a kiállítást is meglátogathatják. Napközben a szabad területen hütte hangulatot idéző gasztrostandoknál tarthatnak pihenőt a vendégek, késő délután pedig a Fridge Fesztivál keretében megrendezett snowmobile verseny riderei kápráztatják el a látogatókat. A Hó-Showra és a Fridge Fesztivál szabadtéri programjaira 1900 Ft-os belépőjegy érvényes, melyet online elővételben 1500 Ft-os, kedvezményes áron is megvásárolhatnak.

Van továbbá olyan jegytípusunk, amellyel a kiállításon és az esti koncerteken is részt vehetnek.

További információ: www.fridge.hu, www.hoshow.hu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*