Kaliforniából jelentkezett be a Class FM-be Takács Nikolas

Ismét exkluzív dalpremier a Class FM-en! Január 16-án a rádió Kívánságműsorában mutatkozott be először Takács Nikolas új dala, a Telihold. A kivételes hangú énekes a premier után Vágó Pirosnak mesélt a friss élményeiről, hazai és külföldi terveiről, valamint vadonatúj felvételéről is.

 

A Class Kívánságműsorában mutatkozott be Takács Nikolas új dala, a Telihold. A népszerű énekest ezután Vágó Piros faggatta legújabb szerzeményéről, jövőbeli terveiről, és arról, hogyan él Amerikában. Nikolas már fiatalon a hazai jazzélet meghatározó alakjaival zenélt együtt, majd 2010-ben egy tehetségkutatónak köszönhetően szélesebb körben is ismertté vált. A különleges hangú előadó első lemeze dupla platina lett, 35 000 példányban kelt el.

Vágó Piros Kaliforniában érte utol Takács Nikolast, aki éppen új lemezének felvételein dolgozik. „Ma lesz stúdiózás, ahol nagyzenekarral, élőben veszünk fel mindent. Izgatott vagyok, mert komoly zenészek fognak kísérni – remélem, sikerül kiemelkedőt alkotni. A munka már nagyban zajlik, sok új dal született, illetve a meglévő szerzemények is új köntöst kapnak.” – árulta el az énekes, aki új daláról is mesélt. „A Teliholdat még tavaly ősszel vettük fel, de csak most jött el az idő, hogy megmutassuk a rajongóknak. Megtisztelő, hogy a Class FM-en mutatkozhat be először. A zenét Szabó Zé-vel közösen írtuk, a dalszöveget pedig Molnár Tamás jegyzi.” – mesélte Takács Nikolas.

„Azonnal beleszerettem a Telihod című új dalba, de nekem már a Rád hangoltam is rendkívül tetszett. Szerintem ez is olyan dal, amit néhány hallgatás után az ember az előadóval együtt énekel, és azonnal elkezd mozogni, táncolni.” – mondta Vágó Piros, aki hozzátette, hogy szerinte 2015  Takács Nikolas éve lesz.

Mikor tér vissza Magyarországra Takács Nikolas? Milyen elismert zenészekkel dolgozik? Mi Takács Nikolas új művészneve? Class FM weboldalán hallható exkluzív interjú során az összes kérdésre választ kaphatnak hazánk piacvezető rádiójának hallgatói.