Juhász Csaba: Éles bevetés a Hondával

Juhász Csaba - Juhász Zsolt CRASH-MEN TEAM KFT Honda Civic Type R Parasznya - Lyukóbánya Rallysprint 2015.11.21-22. Március 21-22-én a Parasznya - Lyukóbánya Rallysprinten indulsz a Crash-Men Team Kft. egyesület színeiben.

Juhász Csaba – Juhász Zsolt
CRASH-MEN TEAM KFT
Honda Civic Type R
Parasznya – Lyukóbánya Rallysprint
2015.11.21-22.
Március 21-22-én a Parasznya – Lyukóbánya Rallysprinten indulsz a Crash-Men Team Kft. egyesület színeiben.

Ezt a versenyt, egy felkészülésnek szánod az Eger rally előtt? – Igen, végre szeretnénk éles bevetésen kipróbálni a Hondát. Új motort és sebességváltót kapott. A fékrendszeren is javítottak, bár a fékhatással sosem volt gond. Valószínűleg olyan lesz, mintha egy teljesen új autóban ülnék, ezért szeretnénk Eger Rally előtt kipróbálni az autót.

Indultál-e itt már korábban, és ha igen milyen autóval, ki navigált neked? – Tavaly is indultunk ezen a versenyen, akkor a Megane-nal és Zsolti navigált nekem. Számunkra kötelező részt venni ezen a versenyen, mert a rajt pár száz méterre van partnereink (Mihidra Kft., ML-Log Kft.) telephelyétől. Számukra nagyon fontos, hogy itt elrajtoljunk.

Hat futam vár rád és navigátorodra, egy pályán, oda-vissza irányban. Ki is fog neked navigálni és mennyire lehet a hat futam alatt beülni az autót az Eger rallyra? – Most is Zsolti fog navigálni, a navigáción nem fog múlni a siker. Szerencsére ez a szakasz hasonlít az egri gyorsaságikra. Tempós, széles, ezért meg lehet ismerni az autó határait. Ráadásul tavaly Miskolc Rallyn a Hondával mentünk a lyukói gyorson, így jobban tudunk az autó viselkedésére figyelni. Lesz összehasonlítási alap.

Vasárnap hatszor mentek végig a szakaszokon. Összesen harmincöt kilométert tesztek meg. Milyen ugyanazon szakaszon visszafelé menni. Nincs az, hogy amit kihordtál kavicsot, azon fogsz csúszkálni visszafelében? – Biztos, hogy lesz felhordás. De ez is hozzátartozik a sprintes rendezvényekhez, mellesleg a poros pálya Magyarországon senkinek sem újdonság.

A 2015-ös versenyeidről egy pár gondolatot, ha lehetne tőled hallani. – A hazai bajnokságban szeretnénk rajthoz állni a Hondával az egri, a miskolci, a pécsi a kassai és a bükfürdői versenyeken.

Ha pedig marad még lehetőségünk, akkor a Megane-nal pár Mitropa futamon szeretnénk részt venni. Ezek közül az ADAC 3-Städte-Rallye Rally biztos.

Köszönjük Partnereink segítségét! www.infovaros.hu, Per-Med Bt. Tiszaújváros Transz. Demeter Transz. Ziad-Med Bt. Technor 93 Kft. Phobex Kft. Mfactory. Spoonsports. Mugen – Power. Bio Balls Hungary Kft. Dynea Kft. Tarmer Kft. Car – Tools Kft. Mahiti Kft. Észak – Trend – Papír. DDZ MED Kft. Global Star. Komplex – D, T-Rental. Profi – Tax Center Kft. ML-Log Kft. POP Kft. Eastjob. Mihidra Kft. Pikktel Kft. Zsoma-Ker Kft. Tiger-Tools. Balomo Kft. Öko Transz. Maldon Kft. Unify Plus Kft. Kartel 97Bt. Bezama Kft. Adó-Dó Plusz Kft. Product T-Pride Kft. R-Pex2000 kft. Andrezol-net Kft. H.B c.e. Mérnöki Szolgáltató Építő és Kereskedelmi Kft. aquageneral.hu. Kelet-Atlasz Kompresszor Kft. Digit-Center Kft. Baromfiudvar 2000 Kft. Castrol. Unilub Kft. Assist-Trend Észak Kft. BB-Logistic.eu. Távit Kft. Autó M3 Szerviz és Diagnosztika. T-Rental. Indura 2006 Kft. D.D-Z.- MED Kft. Szamsped Transz Kft. Best Tyre Kft. Technor 93 Kft. R-salus Kft. Schönherz Iskolaszövetkezet. Barton 07 Kft, Vivifer.hu,  Flotál Kft, www.flotal.eu/kapcsolat, DruszAgro, Hunola Kft, TT Sped kft. DSG Tervezőiroda Kft, Natrur Gold Farms Kft. Zea Manó Kft. Bio Balls kft, NBBH s.r.o., Excel IT, BB-Logistic Kft.