Jubilál a Tihanyi Szabatéri

Balatonfüred mellett a Tihanyi-félszigeten idén is várja a színházbarátokat a Tihanyi Szabadtéri Színház. Indul a nyári szezon, júliusban 10,augusztusban 12 előadást/koncertet tűztek műsorra a rendezők.  

DSC_4434_resize

Bujtor Judit

Július 5-én 20:30 órakor a Kaktusz virága című zenés játékkal nyit a Szabadtéri Színpad.  Fő szerepben Julien a fogorvos, akit Reviczky Gábor alakít,asszisztense Stéphanie szerepében Szulák Andrea.

Július 6-án 20:30 órakor a Skorpió koncert dübörög, valószínűleg felcsendül sokunk kedvence is „Azt beszéli már az egész város” című dal is.

Július 7-én 19:00 órakor a Tihanyi Szabadtéri Játékok 10. éves jubileuma alkalmából nagyszabású élő koncerttel emlékeznek Bujtor Istvánra. A műsorban fellép Kovács Kati, Korda György, Szulák Andrea és Szolnoki Péter (Bon bon)
Kísér a Hungarian Studio Orchestra 30 fős szimfonikus zenekar, vezető Bujtor Balázs és a Modern Art Orchestra 18 fős Big band zenekar, vezető Fekete Kovács Kornél.

Július 12-én 20:30 órakor fellép a Csík Zenekar

Július 13-án 20:30 órakor a KULTKIKÖTŐ és az Orlai Produkciós Iroda előadásában Hippolyt vígjátékot láthatjuk. Hippolyt szerepében Kulka János, Schneider Mátyás szerepében Elek Ferenc, Schneidernét Csákányi Eszter játssza.

Július 19-én  20:30 órakor a Turay Ida Színház előadásában Indul a Bakterháza vígjátékot nézhetik meg az odalátogatók. Mikó István alakítja a Baktert, a Patás lókupec szerepében Nemcsák Károly.

Július 20-án 20:30 órakor Kern András estje kerül színpadra. Kern Andrásnak 25 éve jelent meg első lemeze Lövölde tér címmel, Az azóta is roppant népszerű albumon kívül több lemez is fűződik Kern András nevéhez, a legfrissebb 2010-ben jelent meg Semmi baj címmel. Szóló „koncert” turnéra viszont most indul életében először. A műsorban a közönség hallhatja a nagyon népszerű régi dalok mellett az újabbakat is, így elhangzik – többek között – a  Hé, 67!, a Pincér-rock, a Moszkva,  a Te majd kézen fogsz és hazavezetsz, a Semmi baj – és persze nem marad el a Lövölde tér sem! És sok sok történet, humor, ahogy azt megszokhattuk Kern Andrástól! az est vendégei Hernádi Judit és Heilig Gábor.

Július 25-én 19:00 órakor A Bánfalvy Ági International Stúdió Horváth Csaba rendezésével   Micimackó című zenés mesejátékot adja elő.

Július 26-án 20:30 kezdéssel a Budapest Bár koncert várja az érdeklődőket. Szintén a Budapest Bár lép fel a Játékok záró előadásaként augusztus 24-én, 20:00 órakor Átjáróház címmel. Farkas Róbert ,vezetésével a színpadon láthatjuk Behumi Dórit, Németh Jucit, Rutkai Borit, Ferenczi Györgyöt, Frenket, Keleti Andrást, Lovasi Andrást, Szűcs Krisztiánt és Tania Saedit.

A Veszprémi Petőfi Színház előadásával zárják július hónapot, Adáshiba című komédiával. Neves színművészek játékát láthatjuk. Fő szerepben Eperjes Károly,Bódognét Esztergályos Cecília ,Dönci feleségét Trokán Anna, Bódogék szomszédja nem más,mint Reviczky Gábor.

A szervezők a műsorváltozás jogát fenntartják, az aktuális műsorról a www.tihanyiszabadtérijatekok.hu weboldalon vagy a 06 87 448 804 /06 30 725 5818 telefonszámon lehet érdeklődni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*