Jóban Rosszban maratont tart a TV2

Szerelmi háromszögek, egy titkos apasági teszt, maffiaháború, elvakult hívők, fokozódó drámai pillanatok. Csillagkúton mindig történik valami, de az idei tavasz még több izgalmat ígér a Jóban Rosszban rajongóinak. Éppen ezért most vasárnap a TV2 maratoni extra különkiadással készül, hogy mindenki felidézhesse, hogyan alakul a Halász család élete, miért próbálja lebuktatni a maffiát a két Pongrácz lány, illetve miként kerül Józsi két tűz közé.

 

A TV2 sikersorozatának alkotói sosem fogták vissza magukat, mindig hihetetlen fordulatokat írtak karaktereiknek. Az idei tavasz még több drámát tartogat. Horváth Veronkát mindenki halottnak hitte, szerelme is úgy tűnt, túllépet a lány elvesztésén. Éppen ezért a fiatal lány visszatérése jócskán felforgatja Józsi életét, aki épp eljegyzésére készül.

„Nagyon szerettem a mindig őszinte, kedves és naiv Veronkát, aki most a múlté, hiszen egészen más szerepben tért vissza a képernyőre. Szokatlan volt ez a negatív változás, de ráéreztem a karakterre, és örülök, hogy újabb kihívások elé nézek. Jócskán bonyolódnak az események Veronka és Józsi körül de az is lehet, hogy egyszer még Vera lesz Veronkából”mondta Kondákor Zsófi, aki a sorozat története szerint mindent megtesz, hogy Orsitól visszaszerezze férjét.

A szerelem azonban a Halász család életében is bőven okoz feszültséget. Miközben Zsanett azon ügyeskedik, hogy titokban tartsa gyermeke apjának valódi kilétét, István Szilvia visszahódításán dolgozik.

„Jó játszani ezeket a jeleneteket, megélni már annál kevésbé. Nálam szerencsére kedvező a felállás, mivel a magánéletem kiegyensúlyozott, csak a képernyőn vagyok részese ezeknek a családi drámákat. El tudom képzelni, hogy akár Istvánhoz hasonlóan egy szakítás követően vissza akarjam szerezni a feleségem. Szerintem ha nagy a szerelem, minden elképzelhető, hiszen Elizabeth Taylor és Richard Burton is ötször házasodott újra” – mesélte Dózsa Zoltán.

 

Az azonban még kérdés, hogy Zsanett gyermekének születése miként rendezi át a Halász család viszonyait. Ahogy az sem biztos még, hogy Barbara és Betty túljár Roland és Balázs eszén.

„Teljesen más felkészültséget jelentenek a mostani forgatások, megrázó és erős történetet írtak Barbarának és Bettynek, ami benne volt már a levegőben. Hatalmas kihívást jelent olyan szituációkat eljátszani, ami teljesen ellentétben áll a való élettel. Barbara sokkal bátrabb, mint én, aminek meg is lesz az eredménye. Azt vettem észre, hogy amióta ezeket a jeleneteket forgatjuk, sokkal nagyobb szükségem van arra, hogy levezessem a feszültséget, hogy sportoljak, hogy helyre billentsem a lelkemet” – árulta el Legerszki Kriszti.

Május 12-től új időpontban, 19:30-tól folytatódik a Jóban Rosszban története. A TV2 egy maratoni különkiadással készül most vasárnap, hogy mindenki felidézhesse a sikersorozat három fő eseményszálának alakulását.

Jóban Rosszban maraton – május 11., vasárnap 22:15-től a TV2-n!

 

Jóban Rosszban – május 12-től új időpontban, 19:30-tól a TV2-n!