Ismét a hét legnézettebb műsora a Sztárban Sztár

A TV2 szuperprodukciója indulása óta vezeti a nézettségi listákat. TV2 Live ingyenes applikáción keresztül csaknem 650 000 szavazat érkezett az énekesekre, a több mint 13 millió appon belüli oldalletöltés mellett.

Az ország legnagyobb házibulija harmadik hete vezeti a nézettségi toplistákat, maga mögé utasítva a konkurens csatornák műsorait. A TV2 szuperprodukcióját, a Sztárban Sztárt közel 1,5 millió néző követte nyomon vasárnap este a teljes lakosságból (AMR: 1 492 580), a 18-59-es kereskedelmi célcsoportból pedig csaknem 740 000-en nézték (AMR: 739 569). A rendkívüli átváltozások műsora hétről-hétre egyre nagyobb népszerűségnek örvend a 18-59 évesek körében.

Nemcsak a műsor nézettsége teljesít kiemelkedően, hanem az idén újdonságnak számító ingyenes applikáción keresztüli szavazás is. A TV2 Live alkalmazást már több mint 250 ezren töltötték le, a felhasználók száma pedig hétről hétre dinamikusan növekszik. Az énekesek produkcióira érkező voksok száma kiugróan magas, az október 11-i adásban összesen 646 981 szavazat érkezett. Szembetűnő adat, hogy a felhasználók átlagosan 58 percet töltenek az alkalmazással, ami egyértelműen mutatja, hogy a Sztárban Sztár nézőit a szavazás és a különböző interaktív funkciók lehetősége sikeresen vonta be a műsorfolyamba. Az erős nézői aktivitás megmutatkozik az oldalletöltések számában is, amely a tegnapi adás alatt már meghaladta a 13 milliót és folyamatosan növekszik.