Idei csúcsán a TV2-csoport kábelportfoliója

Június 5-én idei legmagasabb együttes közönségarányát produkálta a TV2-csoport három kábelcsatornája. A SuperTV2, FEM3 és PRO4 szerdán a teljes napot tekintve a 18-49 éves célcsoportban 4,42%-os együttes közönségarányt ért el.
A TV2-csoport kábelcsatornái június 5-én összesen 4,42%-os közönségarányt hoztak teljes napon a kereskedelmileg fontos 18-49 éves célcsoportban, ezzel az idei év eddigi legmagasabb együttes piaci részesedését érték el.
alg-tom-hanks-jpgSzerdán a három csatorna műsorstruktúrájának legnépszerűbb programja a FEM3 délelőtti, Tom Hanks reptéri “Terminál”-on játszódó filmje volt, amely 5,5%-os közönségaránnyal futott a 18-49 éves célcsoportban.
A SuperTV2-n továbbra is kimagasló számokat hoztak a helyi gyártású sorozatok, mint például a Jóban Rosszban (6,17% SHR) és a Bűnök és szerelmek (3,8% SHR), emellett a Tények Hatkor is közkedvelt volt 4,03%-os közönségaránnyal. A PRO4-en a férfiasabb mozik kedvelői találták meg számításukat a Vérfarkasok (4,8% SHR) és a Megtorló (3,37% SHR) című filmekkel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*