Hajós András vezeti a Televíziós Újságírók díjának gáláját

Március 30-án harmadik alkalommal adják át a Televíziós Újságírók Díját. A szakma egyik legrangosabb értékmérőjének számító elismerést idén is a Pesti Vígadóban veszik át a díjazottak. A gálaest házigazdája Hajós András lesz.

A Televíziós Újságírók díját 2014-ben a SorozatWiki kezdeményezésére alapították szak- és hírmédiumok azzal a céllal, hogy méltó módon ismerjék el a televíziós szakma legkiemelkedőbb teljesítményeit.

A díjakat idén is a 24.hu, az Epizód magazin, a Hír7, az Index-Comment:com, a Médiapiac, az Origo, a Sorozatjunkie, a SorozatWiki, a Színes RTV és a Tvr-hét képviselői ítélik oda, immár harmadik alkalommal.

2016-ban a szakmédiumok 10 kategóriában – nagyszabású showműsor – vetélkedő – comedy show – talkshow – reality – női műsorvezető – férfi műsorvezető – magyar sorozat – színésznő – színész – hirdetnek majd győztest.

A jelöltek névsorát a szervezők március utolsó heteiben jelentik be, a díjátadó esemény házigazdájának személye azonban már most ismert: Magyarország egyik legrangosabb televíziós díjának gáláját március 30-án a Pesti Vígadóban, Hajós András fogja vezetni.– Szeretek díjátadásnál bábáskodni, stand uposként pedig önmagában is jutalomjáték levezetni egy ilyen eseményt. Mindekivel jóban vagyok a televíziós szakmából, örömmel járulok hozzá a díjazottak sikeréhez – mondta Hajós András.

Televíziós Újságírók Díja gálaest Hajós András vezetésével a Pesti Vigadóban 2016.március 30-án.