Hajdani extrémsportoló lesz a Sportpálya vendége

TV-s karrierjét saját elmondása szerint tulajdonképpen egy szerencsétlen balesetnek köszönheti.  Várhegyi Ferenc korábban a sziklamászással egybekötött fényképezés extrémsportjának a szerelmese volt, míg nem egy mászása során 40 métert zuhant a mélybe. És ez mindent megváltoztatott az életében.

A hosszú lábadozási időszak alatt rájött, hogy valamivel veszélytelenebb tevékenységbe kell fognia. Így talált rá a Sportriporter Stúdióra, onnan pedig egyenes út vezetett a Telesport szerkesztőségébe Hajdú B. István, Borbély Zoltán és Faragó Richard társaságában.

Itt foglalkozott olyan sportágakkal, mint a Forma-1, rally, motorversenyzés, motorcsónak, lovassportok, lovas íjászat. Majd átkerült a Eurosporthoz, ahol már kézilabdát is közvetíthetett, valamint ökölvívást, K-1-et, bobot, evezést, szánkót és még nagyon sok mindent.

Mindezek mellett két könyv megírásában is aktívan részt vett (K-1 A Ring királyai, Motoros vb 2008), valamint elmondhatja magáról, hogy rallyzott Auriol-lal, Sainz-cal, illetve, hogy motorozott Harmati Árpival.

Mindezekről, valamint nagyon sok más érdekes dologról, életét meghatározó eseményről beszélget majd Komlósi Gáborral, a május 19-ei Sportpályában. A műsorhoz hozzászólhatnak a FIX Facebook oldalán www.facebook.com/fixhd, valamint kérdéseket tehetnek fel élőben, a 061 44 51 349-es telefonszámon keresztül.