Gyereknap a Magyar Színházzal

Három helyszínen is várják hétvégén a gyerekeket a Magyar Színház művészei: szombaton a Millenáris parkban, vasárnap délelőtt Budakeszin, délután pedig a teátrumban.

 Hétvégén három helyszínen is ünnepel a Magyar Színház.  Szombaton a Millenárison, vasárnap Budakeszin találkozhatnak a színház ifjúsági és családi előadásainak szereplőivel, és délután a színházban a Ruminivel várják a nézőinket.

A Millenárison szombaton 14 és 15 óra között láthatunk ízelítőt az előadásaikból: a Rumini, az Andersen, az Égigérő fű és A kisfiú meg az oroszlánok részleteiből láthatnak műsort a gyereknapra érkezők.

Másnap, május 26-án a gyerekek személyesen is találkozhatnak a színészekkel a budakeszi gyermeknapon.

Akik kilátogatnak a rendezvényre, kezet foghatnak a Ruminiből jól ismert hajóskapitánnyal, Bojtos Benedekkel, eltanulhatják A kisfiú meg az oroszlánok bohóca, Baltazár zsonglőrmutatványait, vagy épp bűvészleckéket vehetnek Oszkártól, a cirkusz nagy bűvészétől! Mindeközben „kiterjesztett valóságshow-val” is várják a gyerekeket: egy kamera és egy kivetítő segítségével könnyedén találhatják magukat Negro, Bruckner Szigfrid, esetleg Rumini mellett!

A színház akadémistái arcfestéssel készülnek, míg azok, akik közös fényképet szeretnének színészeinkkel, a fotó erejéig barokk parókákban pompázhatnak.

Mindeközben a Magyar Színházban vasárnap 15 órakor a Ruminit láthatják a nézők.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*