Gundel Takács Gáborral indul az „Egy Csepp Egészség” szűrőprogram!

Benu1  Szeptember elsejétől „Egy Csepp Egészség” címmel a BENU Gyógyszertárak és az Egy Csepp Figyelem Alapítvány közös szűrőprogramot indít. A programban elsők között Gundel Takács Gábor mérette meg vércukor-, vérnyomás- és koleszterinszintjét.

Lassan tíz éve annak, hogy az Egy Csepp Figyelem Alapítvány gyógyszerészekkel közösen megteremtette a patikai szűrések lehetőségét. A kiválasztott BENU Gyógyszertárakban mostantól kulturált tanácsadó helyiségben minden szerdán érhető el ingyenes gyógyszerészi gondozás. A kijelölt BENU Gyógyszertárakban nemcsak az egészségügyi értékek ellenőrzésére van lehetőség, de a személyes beszélgetésre is a gyógyszerészekkel, egészségügyi szakemberekkel.

Elsőként Gundel Takács Gábor mérette meg vércukor-, vérnyomás- és koleszterinszintjét egy budapesti BENU Gyógyszertárban. „Mindig is úgy gondoltam, hogy a hosszú élethez megfelelő életmódot kell folytatni. Ez persze nem a fogyókúrázást jelenti, hanem mozgásban gazdag, sportos életvitelt, mely kiegyensúlyozott étrenddel párosul. A napokban múltam ötven éves, ezért mostantól talán még nagyobb hangsúlyt kap az egészségem megőrzése, az apró jelekre jobban odafigyelek majd. A rendszeres egészségügyi szűrések segítenek ezeknek a jeleknek a felismerésében, a cukorbetegség és más krónikus betegségek korai megelőzésében.”

A programban résztvevő patikák listáját megtalálja az Egy Csepp Figyelem Alapítvány honlapján, az ingyenes mérések elérhetőek a BENU logóval jelölt gyógyszertárakban! http://egycseppfigyelem.hu/patikakereso

Az akcióban részt vevő Benu Gyógyszertárakban ingyenes vércukor-, vérnyomás- és koleszterinmérésre a BENU honlapján lehet bejelentkezni: http://www.benu.hu

Benu2