Fura fazon a Cometen

Sztárokat bökdösött a fura fazon a Cometen. Kiszel Tündét trambulinozni, Palvin Barbit a Gangeszhez vinné Roli.

Különös alak bukkant fel az idei VIVA Comet gála vörös szőnyegén. A szőke jelenség a VIP-részleg látványosságává vált: hol sztárokkal pózolt, hol őt fotózták a celebritások, de ideje nagy részében magányosan támasztotta a bárpultot, azt ismételgetve, hogy ő ezt pénzért csinálja. Idáig nem tehettük, de most fellebbentjük a fátylat, hogy ki volt ez a férfi, akitől több híresség is félrenyelte a falatot, és akinek udvarlását érdeklődéssel vegyes rémülettel fogadta Dukai Regina, Dér Heni, vagy éppen Horváth Éva.

 

Lónyai „Farkas” Roli, alias a Kurzorkéz a Comet gálától minden szempontból távoli sárisápi nyaralóját cserélte fel a sztárparádéra. Böjtölését és zongoraóráit hagyta hátra, hogy alámerüljön a showbiznisz világába. Tavaly óta Lónyai is tévés szereplő, kampányarcként busás gázsit kapott, olyannyira, hogy művésztelepet rendezett be belőle. A folytatást mégis nehezen vállalta: nem érezte magában sem az erőt, sem az esszenciális mondanivalót.

A Cometre azonban nagy nehezen, de eljött, hogy személyesen is találkozzon azokkal, akiket eddig csak a laptopja képernyőjén, vagy felfújható medencéjében pancsolva, újságot olvasgatva látott – már amikor éppen érdeklődést mutatott a sztárhírek, vagy bármi más iránt. Dukai Reginával mindenképp meg akart ismerkedni, mert a modell majdnem oly magas és kacér, mint az ő szeretett Ottíliája. Regina örömmel fogadta a közeledést, és a pár méterrel arrébb álló párja sem érezte úgy, hogy Roli miatt közbe kellene lépnie.

Magányos Farkasunk hívatlanul érkezett Voksán Virág és barátnője asztalához, pofon helyett azonban sült csirkét kapott. Ha már a modellekkel ilyen jól alakult eddig a kapcsolat, Horváth Évát is megkörnyékezte, mert elmondása szerint domborulatai a szeretett Dunakanyarra emlékeztetik.

Palvin Barbarát immáron a fél világ ismeri, Lónyai Roli (Kurzorkéz) sárisápi életérzésébe azonban még nem türemkedett be az Instagram és Barbi Leonardo DiCaprio buliján készült felvételei, így őszinte érdeklődéssel kérdezte, hogy ki az a karcsú lány, akit oly’ sokan fotóznak. Amikor megtudta az igazságot, a rá jellemző módon csak így kommentálta: „Hátt!” Roli szívesen nézegette volna még a modellt, állítása szerint a Gangesz partjára is elvinné magával, feltéve, hogy bírja a megpróbáltatásokat és Ottíliának sincs ellenére.

Kiszel Tünde régóta Kurzorkéz csodálatának tárgya, a művésztelepen bármikor lenne számára hely, ha másutt nem, akkor szeretett trambulinján, ahol gyakran szokott ugrálni, a lét magas és alacsony formáiról elmélkedve. Bár a Cometen csak pár perc sustorgásra jutott idejük, Roli ezúton is üzeni, hogy „Tünci, Sárisáp vár téged!”

Kurzorkéz kissé megbökdöste Szabó Zsófit, majd kijutott a simogatásából Görög Zitának és a párjának is: ők sztoikus nyugalommal figyelték Roli különös belépőjét a sztárvilágba.

A Comet végén hősünk még felhajtott egy italt, kiszakadt belőle egy erőteljes „hát!” kiáltás, majd a gáláról Sárisáp felé vette az irányt, ahol Dukai Regina helyett az ő saját rezidens topmodellje, Ottília várja őt. A showbiznisz azonban magával ragadta Rolit, így aligha kérdéses, látjuk még őt!

(A gerilla megmozdulásnak lehet folytatása, Kurzorkéz bárhol feltűnhet.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*