Francia leckék Cooky-val a SportKlubon

ohlala1Teljesen új oldaláról mutatkozott be nemrég Cooky. A műsorvezetőről kiderült: fanatikus focirajongó! A SportKlub Oh lá lá című műsorában így Horti Gáborral közösen kísérik figyelemmel a Francia Bajnokság mérkőzéseit. Cooky rengeteg kulisszatitkot elárul a franciákról, de a műsorban természetesen nem a baguette és az Eiffel Torony a téma…

 

Cooky-t ugyan rádiós műsorvezetőként ismerte meg az ország, de gyakran feltűnik tévéműsorokban is. Sportcsatornán azonban még sosem szerepelt korábban.

„Rádiós vagyok, de szívesen megyek a tévébe is, bár tudom, hogy az egy másik szakma. Nagyon jól érzem magam a SportKlubon, az Oh lá lá-ban. Gábor nagyon jó fej, állandóan bohóckodunk. Igyekszem a tapasztalataimat megosztani a nézőkkel, hiszen a francia foci gyerekkorom óta az életem fontos része” – magyarázta Cooky, aki első focival kapcsolatos emlékeit is felidézte.

„Nagy rajongója vagyok a Paris Saint-Germain FC-nek, hiszen 30 évet Párizsban éltem, rengeteg meccsre jártam. Az első, focival kapcsolatos emlékem is ide kötődik. Olyan 10 éves lehettem, mikor édesapám kivitt a Parc des Princes stadionba. A mai napig emlékszem, hogy azt hittem, egy hatalmas szőnyeg borítja a pályát, olyan szép volt a fű. A meccsek hangulata hatalmas! Ahogy ötvenezer ember egyszerre szurkol egyszerűen felejthetetlen. Emlékszem arra is, hogy olyan 25-28 éve a Paris Saint-Germain a Videotonnal játszott, és a magyarok nyertek” – emlékezett vissza a műsorvezető, aki a mai napig hevesen szurkol kedvenceinek – „Szenvedélyesen szurkolok a kedvenceimnek! Meccs közben gyakran ordítok és nagyon izgulok, szerencsére a barátaim is pont ilyenek, így senki nem haragszik rám, egy-egy hevesebb reakcióm miatt” – tette hozzá nevetve Cooky.

Cooky nem csak beszél a fociról, hanem űzi is. A műsorvezető a mai napig minden vasárnap csatasorba, pontosabban inkább kapuba áll..

Ha kíváncsi a rádiós másik arcára, ne hagyja ki az Oh lá lá következő adását, kedden esténként 19:45-kor, vagy az ismétlést szerdán 14:45-kor a SportKlub műsorán.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*