Ez a szerelem nyara a Universal Channel műsorán

Augusztusban minden szombaton bekopogtat a szerelem azokhoz, akik a Universal Channel műsorát választják. A nyárvégi sikerfilmekben romantikus kaland alakul ki Gwyneth Paltrow és Ben Affleck, és Meg Ryan és Hugh Jackman között. Tovább izzik a levegő Janet Jackson és Eddie Murphy között is, de Liv Tylernak is nehéz lesz ellenállni.

 

File written by Adobe Photoshop? 5.2

Érzelmileg túlfűtött, megható, édes-keserű pillanatokat ígér a Universal Channel augusztusi programja. Egy drámai fordulat sodorja egymás karjaiba Ben Afflecket, és Gwyneth Paltrowt a Szívörvény című filmben augusztus 9-én. Kölcsönös vonzalmukra egy sötét titok vethet csak árnyékot.

Augusztus 16-án Liv Tyler igazi szexbombaként lép a színre Az érzéki csalódásban. Erőteljes, ám kegyetlen személyiségének egyetlen férfi sem tud ellenállni, és van aki, enged is a csábításnak. Azonban hogy ez milyen következményekkel jár, az csak a Universal Channel műsorán derül ki.

Eddie Murphy által megformált kövér tudós kalandjai a Bölcsek kövére 2-ben augusztus 23-án folytatódik. A szórakozott, testes professzor élete éppen rendeződni látszik, amikor szerelmével eljegyzik egymást, ám arra nem számít, hogy korábbi alteregója, Haver ismét előkerül és bajt hozz rá.

A hónap végén a Golden Globe díjas és Oscar díjara is jelölt Kate & Leopold a régi kor romantikájával varázsolja el a nézőket. Meg Ryan fejét ugyanis egy múltszázadból véletlenül idekerült úriember szerepében Hugh Jackman csavarja el.

 

 

Szívörvény – augusztus 9., 21:00

Érzéki csalódás –  augusztus 16., 21:00

Bölcsek kövére 2. – augusztus 23., 21:00

Kate & Leopold – augusztus 30., 21:00