Extrém fotók készültek Tücsiről

Különleges helyszínen, egy elhagyott gyártelepen fotózták a SportKlub csinos műsorvezetőjét. Nemcsak a környezet, a ruhák is egyediek voltak, hiszen Aryee Claudia Dedei – alias Tücsi – egzotikus szépségét szűk bőrszerkók emelték ki.

Az egykori Miss Afro szépségkirálynőről egy üresen tátongó, kihalt gyártelepen készítettek szexi divatképeket. „Élveztem a különleges hangulatú fotózást,a bőrcuccok is nagyon közel állnak hozzám” – árulta el a SportKlub csinos műsorvezetője.

Bár korábban Tücsi nehezebben állt kamera elé, most már akár egy fürdőruhás fotózást is bevállalna. „Álmaim fotóhelyszíne az ausztrál tengerpart, ahol szívesen pózolnék akár fürdőruhában is. Régebben nem vállaltam volna ilyesmit, de mostanra megtanultam elfogadni magam, és bátran merem hangsúlyozni az előnyös adottságaimat. Szeretem a hosszú, vékony lábaimat és sokat edzek annak érdekében, hogy fitt maradjak. A mozgás mindig is fontos része volt az életemnek, gyakran járok futni és hetente négyszer-ötször edzőterembe is elmegyek” – mesélte a SportKlub Híradójának háziasszonya.

 

SportKlub Híradó minden hétköznap 19:30-tól és 22:30-tól Aryee Claudia Dedei és Világi Péter műsorvezetésével.