Eddig és ne tovább!

A Kúria jogerősen felmentett egy 8 éve húzódó ügyben. A bíróságról kilépve az első mondataim a megbocsájtás, az előre tekintés mondatai voltak. Jeleztem, nem várok bocsánatkérést és annak ellenére nem kívánok végtelenül húzódó kártérítési pereket indítani, hogy a jogi szakvélemények szerint jó eséllyel megtehetném.

Ehhez képest megdöbbenéssel szembesültem a jelenlegi polgármester a valóságtól és a jogállamtól elrugaszkodott nyilatkozatával.

Súlyos és valótlan kijelentések hangzottak el, amik nem maradhatnak következmények nélkül! Világossá kell tenni, senki sem állhat a törvények felett, még egy kormánypárti politikus sem.
Bár nem az én szokásom jogi úton rendezni politikai vitákat, de az elmúlt napok nyilatkozatai után nem marad más lehetőségem, mint becsületsértésért és rágalmazásért feljelenteni utódomat.

A Kopaszi-gát és egy szomszédos telek ügyében az ügyészség, a rendőrség, három különböző bíróság 8 éven keresztül kereste az esetleges károkozást, majd mindenki kimondta, nem történt jogszerűtlen lépés, nem történt károkozás, így vádemelés sem lett.

A Budafoki úti ingatlan ügyében pedig egy három esztendős bírósági folyamat zárult le a héten, felmentő ítélettel. A pernek nem volt tárgya semmilyen károkozás, csupán a folyamat jogszerűsége és az eljárás szabályszerűsége. Ehhez képest Hoffmann Tamás továbbra is Kopaszi-gátról, több milliárdos veszteségről, korrupcióról ad ki közleményt- írta szerkesztőségünknek megküldött közleményében Molnár Gyula,  volt újbudai polgármester.