Díjnyertes török sorozat a TV2-n

Török sorozattal erősíti a hétköznap estéket a TV2. A Kuzey Güney – Tűz és víz és annak férfi főszereplője, Kivanc Tatlitug több díjat besöpört már, a számos országban nagy sikert aratott sorozatot hétfőtől péntekig főműsoridőben láthatják a képernyőn a TV2 nézői.

Egy vér, egy család, mégis két teljesen különböző egyéniség, tűz és víz. Fivérek, akik semmiben nem hasonlítanak. Güney keményen dolgozik és tanul, míg öccse, Kuzey vad és kiszámíthatatlan, de mindketten ugyanabba a lányba lesznek szerelmesek.
Lehet-e felhőtlenül boldog a példás életet élő idősebb testvér a lánnyal, míg öccse lelke romokban hever? Elég egy szerencsétlen baleset, hogy kiderüljön, a vadóc, fiatalabb fiú akár a börtönt is vállalja, hogy megmentse eminens bátyját, akinek a rácsok mögött töltött idő tönkretenné a terveit, karrierjét, s minden álmát. A szabadulás napján rendezett ünnepségen azonban elszabadulnak az indulatok…

A Kuzey Güney – Tűz és víz modern történet tele szerelemmel, családi drámával, testvérviszállyal, csalódással, reménnyel és önfeláldozással. Főszereplőjét, a Kuzey-t játszó Kivanc Tatlitugot hazájában az év színészének választották, és magát a sorozatot is díjesővel jutalmazták, számos országban vetítették és vetítik nagy sikerrel.

Kuzey Güney – Tűz és víz hétköznap esténként 20.10-kor a TV2 képernyőjén!