Claudia újra Jóban Rosszban

Két év után nem kis meglepetést okozva felébred a kómából Dr. Zámori Alexa. Liptai Claudia karaktere mindent felforgat Csillagkúton, amikor váratlanul megjelenik Andrea és Füredi esküvőjén. A színésznő hetek óta együtt dolgozik a Jóban Rosszban stábjával, a nézők pedig december 12-én láthatják először újra Alexaként.

Két éves kihagyás után, ősszel kezdett újra a Jóban Rosszban stábjával forgatni Liptai Claudia. A színésznő karaktere egy súlyos autóbaleset után esett kómába. A történet szerint Zámori Alexát egy németországi klinikán ápolják, amikor magához tér. A doktornő nem kis meglepetést okoz, amikor váratlanul megérkezik Andrea és Füredi esküvőjére.

 

„Nagyon hiányzott nekem a Jóban Rosszban, a munkatársak, a forgatás, ez a fajta munka és Zámori doktornő szerepe. Két év után olyan volt az első forgatási nap, mintha nem is hagytam volna ki egy hetet sem, úgyhogy különösebben nem kellett visszarázódnom. Nagyszerű a kapcsolatom a kollégákkal, így Karcsival is” – árulta el Claudia. – „Rengeteget dolgozunk, nagyon izgalmas és fordulatos események várnak a karakteremre. Alexa teljesen más irányba megy el, mint amit megszokhattak tőle a nézők. Most egy olyan személyiséget kell megformálnom a képernyőn, amilyen én egyáltalán nem vagyok. Ez színészként hálás feladat, de remélem, a nézők nem azonosítanak majd Zámori doktornővel” – tette hozzá a színésznő.

Claudia visszatérése sok szereplő sorsára lesz hatással a TV2 sikersorozatában.

„Leginkább Andrea és Mónika mindennapjai borulnak fel Zámori doktornő érkezésekor, ezzel nem árulok el nagy titkot, ahogy azzal sem, hogy nem lesz felhőtlen a viszonyuk, ami olykor szélsőségekhez is vezet” – mondta Nagy Tamás, a sorozat producere. – „Egy új karakter érkezése kapcsán mindig megkapom a kérdést, hogy ezért távoznia kell-e valakinek, de nincs összefüggés. Ahogy az elmúlt évben, úgy jövőre is érkeznek és távoznak szereplők, tehát ilyen téren is jócskán vár izgalom a sorozat nézőire” – tette hozzá a szakember.

A Jóban Rosszban legújabb epizódjaiból kiderül, hogy milyen bonyodalmakat okoz majd Alexa, vagy hogy hogyan fogadja Pongrácz Péter, Betty vagy épp Füredi a Csillagkútra visszatérő doktornőt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*