Celebek közt pancsolt Kurzorkéz

Szürreális látvány részesei lehettek azok, akik a Széll Kálmán téren sétálgattak a minap. Kurzorkéz egy fővárosi bevásárlóközpont tőszomszédságában verte fel alkalmi nyaralóját, Nagy Adri és Marenec Fruzsi társaságában. Miközben szőke hajába bele-belekapott a metró aluljáróból kiszökő gyenge fuvallat, Kurzorkéz fecske alsóra vetkőzve bizonygatta, hogy egy járdaszigeten nyaralni sokkal jobb, mint plázákban tolakodni.

kurzorkez_fruzsi_adri

Nézze meg a többi képet is a váratlan akcióról!

Újra támadt Kurzorkéz! Sárisápi művésztelepét ezúttal a Széll Kálmán tér forró betonjára, szeretett Ottilíáját pedig csinos celebhölgyekre cserélte a tévéből ismert szőkeség. Lónyai „Farkas” Roli a Comet-gála óta már nemcsak medencéje hűs vízében, hanem a sikerben is fürdik, a sztárok egyszerűen nem hagyják nyugton! A különös fővárosi pancsoláshoz ezúttal a Megasztár felfedezettje, Nagy Adri és a SportKlub műsorvezetője, Marenec Fruzsi csatlakozott.

„Elképesztő volt látni, hogyan reagáltak a járókelők a tér közepén lubickoló fura fickóra. Egy részük fejvesztve menekült előle, mások azonban szívesen barátkoztak vele, sőt bemásztak hozzá a medencébe. Nagyon örültem, hogy megismerkedhettem Kurzorkézzel, mert számomra már a tévéből is szimpatikus volt, szeretem a bájos őrülteket” – mesélte Nagy Adri, aki szívesen mutatott fricskát a plázáknak, mivel mostanában ő is „megtért”, tülekedés helyett az interneten shoppingol.

Kurzorkéz fecske alsós-strandpapucsos látványa kétség kívül borzolta a medence köré csoportosuló kisebb tömeg kedélyét, sokan azt gondolták, csak a hőségtől kóvályog a fejük, Roli azonban kitartóan invitált mindenkit: próbálják ki, mennyivel jobb így hűsölni, mint plázázni. A bevállalósabbak a cipőjüket sem vetették le, úgy engedtek a csábításnak.

„Kiver a víz a plázáktól. Sajnálom azokat, akik most egy ilyen helyen vannak, és nem velem élvezik az életet. Egyedül attól tartok, hogy Ottília megorrol rám, amiért ilyen szép hölgyekkel vettem magam körbe, és nem enged többet sztárpartikra” – mondta Roli, alias Kurzorkéz, aki egy óra elteltével kiszállt a medencéből, odaajándékozta azt egy kislánynak, majd elindult haza Sárisápra.

Az eseményről szóló videót a következő linken találja:

http://youtu.be/zn4U-I93HGU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*