Budapest legtrendibb edzőtermével erősít az Arena Plaza

A tökéletes megjelenéshez nem elég, ha a legtrendibb ruhákba bújunk: a sportos, feszes test ma már egyre fontosabb divatkellék. Kezdődhet a tavaszi készülődés: egy újabb prémium márka érkezik az Arena Plaza kínálatába, ezúttal a fitnesz világából. 2016. február 1-jén megnyitja kapuit a közel 1500 nm-es Peak Gym, ahol minden adott lesz ahhoz, hogy tavaszra a legjobb formánkat hozhassuk!

 

Ha nem szeretnénk feszengeni a próbafülkében, miközben a tavaszi szetteket próbálgatjuk, ideje most elkezdeni az edzést! Erre a legjobb hely Budapest legújabb edzőterme, az Arena Plaza mozi szintjén található Peak Gym. A február 1-jén nyíló prémiumkategóriás teremben a legjobb gépek és profi szakemberek állnak majd rendelkezésünkre, akik speciális étrenddel, Peak táplálék-kiegészítőkkel és edzéstervvel is segítenek a bomba forma elérésében.

 

Non-stop lendületben

A Peak Gym Arena a nap 24 órájában várja a vendégeket, így akár az üzletek zárása után, a shoppingtúra levezetéseként is beugorhatunk egy kicsit kardiózni vagy erősíteni, mindezt a legmodernebb felszerelésekkel. A teremben közel 140 gép és 650 szabadsúly közül választhatjuk ki az edzettségi szintünknek leginkább megfelelőt, sőt, a legújabb cross fit gépeket egyedül itt próbálhatjuk ki. Ha csak egy kis feltöltődésre vágyunk, vagy lazítanánk egyet, számos jógafajta közül választhatunk, kérhetünk masszázst, vagy akár szaunázhatunk is. Ha edzés közben is szükségünk van motivációra, olyan csoportos órák közül válogathatunk, mint a TRX, a Cross, a Kangoo, a Hot Iron vagy akár a Rúdtánc.

Egészség a kezdetektől: fitnesz gyermekeknek is

A sportolást nem lehet elég korán kezdeni, ezért gyermek fitneszórák is színesítik a Peak Gym órarendjét. Így a szülőkkel együtt a kicsik is sportolhatnak, vagy amíg anya bevásárol, addig az apróságok is jól érezhetik magukat, ráadásul hasznosan tölthetik az időt, engedve a család felnőtt tagjait nyugodtan vásárolni.

Minden egy helyen az Arenában  

A Peak Gym megnyitásával még tovább bővül az Arena Plaza sokoldalú szolgáltatásainak köre. Az ország legnagyobb mozikomplexumával, számos étteremmel, a legszélesebb nemzetközi divatkínálattal, ráadásul ingyenes parkolással várja a divatrajongókat! Bevásárlás, szórakozás, kulináris kalandok és edzés, mostantól mindez egy fedél alatt!