Bogoz lemezbemutató a Mikában

Új lemezét viszi színpadra – március 14-én a Mika Tivadar Mulatóban – a hazai alterpop feltörekvő csillaga, a Bogoz zenekar. A koncerten vendégzenészek és új hangszerek egészítik ki a csapatot, a koncertet felvezető videóban pedig Mucsi Zoltán “Kapa”, népszerű színészünk is kapott egy epizódszerepet: http://www.youtube.com/watch?v=EIixfZ5rkrA

 

 

Közös ünneplésre hívja jelen- és jövőbeli rajongóit az alig hároméves, de már sokat megélt Bogoz zenekar. Az ünneplés tárgya pedig nem más, mint első, “Azt hiszem, mégis viszem a szívem” című nagylemezük megjelenése.  “A tíznótás korongon több stílus kavarog, így nagy eséllyel mindenki talál majd rajta kedvenc dalokat” – mondják a lemezről a fiúk.

“Mivel trió vagyunk, nehéz lenne úgy előadni a dalokat, ahogy a stúdiólemezen szólnak, de a lemezbemutató koncerten hegedűvel, zongorával és némi elektronikával dúsítjuk majd a lemez harapósabb, vagy éppen lágyabb dalait.”

A közönséget aznap az akusztikus hip-hop Gyík zenekar melegíti majd be, melynek szintén épp készülő nagylemeze felett Dióssy Ákos bábáskodik.

A koncertek után hajnalig tartó házibuli kezdődik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*