Bízunk Benned: teljesül a család kívánsága

Óriási volt az öröm a Bízunk Benned stúdiójában pénteken. Ezúttal egy olyan család és barátaik küzdöttek az álmukért, akik külföldön élő rokonaikkal szeretnének találkozni.

 

A Halász család mozgatórugója a 69 éves Géza bácsi, aki Homokszentgyörgyön él családjával, nyaranta pedig a Balaton part egyik legidősebb vízimentőjeként önkénteskedik. Halász Géza azon szerencsés emberek közé tartozik, akik mögött szerető család áll, ám többségük külföldön él és csak ritkán tudnak találkozni. Géza bácsi álma tehát nem más, mint egy napra újra összehozni a családot, itthon, Magyarországon, mégpedig a Balatonon. Ehhez nyerte meg a fődíjat a Bízunk Benned! pénteki vetélkedőjében.

 

A csapatot erősítette öccse, fia és annak felesége, valamint legjobb barátjuk és a lánya. Géza bácsiról megtudtuk, hogy igazi kvízmániás, és igen művelt ember, akinek hobbija a zene, eddig kilenc kórusban énekelt, akikkel bejárta Európát. A pénteki adásból kiderült: valóban remekül helytállt a családfő, ugyanakkor igazi csapatmunka vezetett a győzelemig.

 

Az M1 legújabb műsora egy olyan izgalmas, formabontó vetélkedő, amelyben egy baráti társaságnak és választott kapitányának helyesen kell válaszolnia a kérdésekre ahhoz, hogy a csapat megvalósíthassa az álmát. Ehhez azonban nemcsak tudás szükséges, hanem játékszellem is! Minél jobban ismerik egymást a csapattagok, és minél jobban bíznak a kapitányukban, annál több pénzt nyerhetnek, melyet jó ügyre fordíthatnak.

A műsor küldetése ezúttal is maximálisan megvalósult.

 

A Bízunk Benned! következő adásaiban szintén a jó ügy érdekében játszanak majd a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány színészei, akiknek nagy álmuk, hogy újabb kórházba vihessék el a gyógyulás mosolygós receptjét, valamint egy társaság is összefog barátjukért, Balázsért, aki egy balesetben mozgásképtelenné vált, ám mivel a vezetés volt a legkedvesebb időtöltése, ezért a nyereményből speciális autót építtetnének neki. Egy játék az álmokért, sok humorral, sok érzelemmel, hogy elmondhassuk: Bízunk Benned!

 

Minden pénteken az M1-en 20.20-kor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*