Bízunk Benned: Indiába utaznak a baltazárosok

Színésztársaik álmát váltják valóra a Madách Színház művészei.

 Ismét nagy sikerrel zárult az M1 legújabb vetélkedője, a Bízunk Benned! A pénteki adásban a Madách Színház népszerű színművészei játszottak, akik a nyereményükből a Baltazár Színház tagjainak álmát valósítják meg. A Magyarországon egyedülálló színtársulat kizárólag sérült, tehetséges fiatalokkal foglalkozik, akik nap, mint nap jógáznak. Nagy álmuk volt, hogy egyszer eljussanak Dél-Indiába, ahol a homokos parton meghitt körülmények között jógázhatnak a naplementében.

Nagy Sándor, Kautzky Armand, Szerednyei Béla, Fonyó Barbara, Trecskó Zsófi és Koós Réka pedig nem kisebb kihívást vállalt pénteken, minthogy elindulnak az M1 legújabb kvízjátékában, és stúdióra cserélik a színpadot.

Csapatkapitányuk, Nagy Sándor bizony izgult is a játék elején, elvégre itt most sem az előre megírt szöveg, sem pedig a súgó nem könnyítette meg a dolgát. A jóképű színészt kollégái mindvégig támogatták, sőt, nem egyszer kockáztattak is a játék során. Trecskó Zsófi, Fonyó Barbara és Koós Réka folyamatosan drukkoltak neki a helyes válaszért, míg Szerednyei Béla és Kautzky Armand egymást cukkolták, megalapozva ezzel a remek hangulatot a stúdióban.

A jókedvben bővelkedő műsor végén nagy volt a boldogság, hiszen a nyereményt teljes egészében a Baltazár Színháznak ajánlották fel, akik vezetőjük, Elek Dóra vezényletével egészen Dél-Indiáig utaznak majd, hogy álmuk teljesüljön.

Az M1 legújabb műsora egy olyan izgalmas, formabontó vetélkedő, amelyben egy baráti társaságnak és választott kapitányának helyesen kell válaszolnia a kérdésekre ahhoz, hogy a csapat megvalósíthassa az álmát. Ehhez azonban nemcsak tudás szükséges, hanem játékszellem is! Minél jobban ismerik egymást a csapattagok, és minél jobban bíznak a kapitányukban, annál több pénzt nyerhetnek, melyet jó ügyre fordíthatnak.

A műsor küldetése ezúttal is maximálisan megvalósult.

A Bízunk Benned! következő adásaiban szintén a jó ügy érdekében játszanak majd a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány színészei, akiknek nagy álmuk, hogy újabb kórházba vihessék el a gyógyulás mosolygós receptjét, valamint egy társaság is összefog barátjukért, Balázsért, aki egy balesetben mozgásképtelenné vált, ám mivel a vezetés volt a legkedvesebb időtöltése, ezért a nyereményből speciális autót építtetnének neki. Egy játék az álmokért, sok humorral, sok érzelemmel, hogy elmondhassuk: Bízunk Benned!

Minden pénteken az M1-en 20.20-kor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*