Berki Krisztián apuka lett!

„Az életem mostantól örökre megváltozik, hiszen megszületett a kislányom, Lia"- Berki Krisztián

„Az életem mostantól örökre megváltozik, hiszen megszületett a kislányom, Lia”- Berki Krisztián

„Az életem mostantól örökre megváltozik, hiszen megszületett a kislányom, Lia”- kezdte tornász olimpiai bajnokunk, Berki Krisztián, majd „abszolút elfogulatlanul”, egy félszeg mosoly kíséretében hozzátette, hogy Lia a leggyönyörűbb baba a földön.

London aranyérmesének bájos kislánya január 22-én, szerdán 20 óra 30 perckor született – 54 centivel és 2900 grammal. Különös ismertetőjele, hogy nagyon jó gyerek: eszik, alszik, mosolyog – a papája sírni szinte még egyáltalán nem hallotta.

„Ezekben a napokban, hetekben még a feleségemre, Marcsira hárul több feladat, de persze én is igyekszem kivenni a részemet, amiből csak tudom. Azt is el kell mondanom, hogy bár úgy érzem, az életem teljesen megváltozott, a napirendemen ez alig látszik meg: az edzések ugyanúgy zajlanak, ahogyan eddig. Bár igaz, hogy amikor végzek, még jobban sietek haza, hogy minél több időt tölthessek Marcsival és Liával” – árulta el a Felix Promotion spormenedzser-irodával együttműködő Berki, aki még most is alig találja a szavakat, amelyek jól kifejeznék azt a csodás, gyönyörű, felszabadító érzést, amely pontosan kifejezi a boldogságát. Gyanítja, nincs is rá jó szó. Egyvalami azonban tény: új fejezet kezdődik a Berki család életében.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*