Bedák: Jó érzés a lelkemnek

 Bedák Zsolt folytatta remek szereplését, ugyanis a Ferobox Event szeghalmi gáláján villámgyors kiütéssel győzött a nicaraguai Michael Isaac Carrero Corrales ellen. A magyar ökölvívó nagyon örült a győzelmének, úgy érzi, jó úton halad célja felé.

„Nem számítottam ilyen gyors meccsre, azt gondoltam, hogy végig fog menni”– kezdte Bedák Zsolt.

„Viszont ez is azt mutatja, hogy egyre inkább kezdem visszanyerni a régi énemet. Az első meccsen még erőlködtem, a második már sokkal jobb volt, most pedig már kiütéssel sikerült nyernem. Jó érzés a lelkemnek, hiszen először nyertem kiütéssel visszatérésem óta.”

Zsolti elképesztő első menetet produkált, melyet végül egy testütéssel sikerült befejeznie. „Amit ütöttem, az majdnem mind talált. A testütés pedig nagyon rossz dolog, sokan nem tudnak felállni belőle, embere válogatja. Alapvetően az lett volna a taktikám, hogy nem lassulok le és nem erőlködök. Nem akartam agyonütni, csak legyőzni.” A most már 18 győzelmet (ebből 6 K.O.) számláló bokszoló a gála előtt pár nappal felkerült az európai ranglista előkelő, hetedik helyére. „Nagyon sokat dobott a felkészülésemen, hogy újra jegyeznek a ranglistán. Szeretném is megköszönni Rácz Félixnek és Bertók Róbertnek. Én a ringben bizonyítok, ők pedig közben azon munkálkodnak, hogy újra elismerjenek. Ez nekem szakmai biztonságot nyújt, jó kezekben vagyok és jó úton haladunk.” A 29 éves ökölvívó természetesen Feroboxos csapattársait is figyelemmel követi, az egyhangú pontozással győző Kovács „Vipera” Attiláról ejtett néhány szót. „Láttam felvételről a meccset, kellemetlen ellenfelet kapott, aki fogott, fejelt, minden létező szabálytalanságot bevetett. „Vipera” végül megérdemelt győzelmet aratott.” Forrás: Felix Promotion

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*