Bárdos András visszaül a Dodzsembe

dodzsemParázs viták, kemény beszólások, egy kis humorral fűszerezve: újra Dodzsemeznek Bárdos Andrásék. Szeptember elsején elstartol a SportKlub saját gyártású műsorának őszi etapja, a jól bevált szereplők hétköznap esténként ütköztetik a véleményüket a legfrissebb sporttémákról, és mindenről, ami egy hozzájuk hasonló vérbeli drukkert foglalkoztat. Bárdos András amerikai vakációja után végre nem csak kisfiával, hanem állandó vitapartnerével Hetthéssy Zoltánnal is megosztja majd kendőzetlen véleményét a sportos kérdésekről.

Indul a Dodzsem második évada, a SportKlub formabontó vitaműsorának első adásában Hetthéssy Zoltán és állandó vendége, Bárdos András „csapnak össze. A jól összeszokott páros mindkét tagja úgy érzi: ideje volt már véget vetni a nyári szünetnek.

„Rengeteg hír röppent fel az elmúlt hetekben és közben mindig arra gondoltam, milyen jó lenne ezeket lecsapni Andrással. Szerencsére már nem kell többet várni” – mondta Hetthéssy, a Dodzsem főszerkesztője.

Bárdos András nemrégiben ért haza az Egyesült Államokból, ám a tengerentúlon is követte a sporteseményeket. „Elmentünk a Los Angeles Galaxy és a Manchester United meccsére, ahol 7-0-ra kivégezték a házigazdákat. Ötvenezer ember gyűlt össze, nekem ez nem újdonság, idehaza is láttam annak idején ennyi szurkolót. Ádám fiam számára azonban hatalmas élmény volt” – mondta Bárdos András. Hozzátette: élmény lesz újra beülni abba a székbe, ahol az összes aktuális hírről kendőzetlenül elmondhatja a véleményét és kérdezheti az adott nap főszereplőit. Ígéri, továbbra is objektíven szemléli majd a történéseket, közismert Újpest drukkerként sem védi meg a lilákat, ha nem szolgálnak rá.

„Folyamatosan mondom a véleményemet a sportról, számomra ez egy életen át tartó szenvedély. Ádám fiam is osztozik fanatizmusomban, amíg a nyári szünet tartott, vele vitattam meg az aktuális kérdéseket. Ezt a szokásunkat természetesen megtartjuk, ám Zoltánnal a Dodzsemben is kibeszélhetjük azt, ami a leginkább foglalkoztat bennünket” – mondta Bárdos. Hetthéssy Zoltán és állandó vendége, Bárdos András hétfőnként kerülnek a SportKlub képernyőjére, a Somos ikrek, Zoltán és Ákos keddenként ütköztetik a véleményüket, Czollner Gyula és Balogh Tamás pedig pénteken feszülnek egymásnak. Szerdán és csütörtökön a Dodzsem összeállítása meglepetés: vegyes párosok ülnek a stúdióba.

Dodzsem – minden hétköznap 22:45-től élőben, a SportKlub műsorán.