Az MSZP készen áll

Navracsics Tibor szinte csak saját választókerületének osztogatja a minisztériumi támogatásokat. Csak tavaly körzetének 25 településéből 20 kapott összesen 43 millió forintot – írja a Blikk. Papcsák Ferenc az önkormányzat pénzéből 25 ezer zuglói idősnek „ajándékozott” 3000 forintnyi Erzsébet-utalványt, az első választóknak pedig fejenként két mozijegyet. A jászdózsai templomban Pócs Jánosnak, a Fidesz helyi országgyűlési képviselőjének aláírásával osztogattak kulcstartókat.

Beindult a fideszes szavazatvásárlás. Önkormányzati és állami pénzen, az adózók pénzén. A Fidesz szeretne biztosra menni. Ha már senki nem hiszi el a sikerpropagandát, ha már senkinek sem tudják visszahazudni a pénztárcájába a négy év alatt kivett összegeket, akkor jön a legegyszerűbb megoldás: a pénzért vett szavazat.

Ez a módszer egy valódi demokráciában megengedhetetlen. Az MSZP ezért felszólítja a fideszes kormánytagokat, képviselőket és képviselőjelölteket, ne az állam, hanem a saját pénzükön húzogassák a mézesmadzagot. Szerencsére a választópolgárok tisztában vannak Orbán Viktor teljesítményével, többen akarják leváltani, mint támogatni a kormányt.

Az MSZP készen áll.

 

Kormos Kata

szóvivő

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*