Az AAA AUTO 12,6% növekedéssel kezdte az utolsó negyedévet év/év alapon, a csoport 5453 gépjárművet értékesített októberben

Bár a használtautó-piac egy lassúbb csökkenés jeleit mutatja, az AAA AUTO az év utolsó negyedévét újabb pozitív eredménnyel kezdte. Az összes eladott autó száma megközelítette az 54 ezret, ami 12,6 százalékos növekedést jelent az előző évhez képest. Az októberben értékesített autók száma elérte az 5453 darabot.

 

„Az értékesítéseinket sikerült magasan tartani, mivel azokat marketingakciókkal is támogattuk. Jelenleg ajándék téligumi-készletet adunk minden eladott autóhoz, és elindítottuk az úgynevezett „kedvezmény őrület” kampányt. Úgy vélem, hogy mindkét akció alkalmas arra, hogy nagyobb számú vásárlót vonzzon be hozzánk” – mondta Karolína Topolová, az AAA AUTO vezérigazgatója. Az AAA AUTO októberben elindította az őszi „őrült” kedvezmények hullámát. Az egyedi kedvezmények mértéke Magyarországon járművenként elérheti a 300 ezer forintot. „Úgy gondoljuk, hogy hamarosan sikerül elérnünk a tavalyi évben értékesített autók számát, az év végére pedig újabb rekordot tudunk felállítani 63 ezer eladott autóval ” – hangsúlyozta Topolová.

Az értékesítést további két, újonnan megnyílt kereskedésünk is támogatja Znojmoban és Martinban. „Jövőre további jelentős növekedésre számítunk az értékesítésben, köszönhetően annak, hogy újra elindítjuk lengyelországi tevékenységünket” – tette hozzá Topolová.