Arany Tímea- Hadd csináljam egyedül

 Hadd csináljam egyedül mondta a  14 éves Arany Tímea (Veszprém) anyukájának, a fellépés előtt szorongva, de öntudatosan, s mit tehet az anya, elengedi lánya kezét és  hagyja, hogy a nagy hang kijöjjön, a nagyra nőtt 14 éves pici lányából.

Arany Timi

Arany Timi

Timi önállóan és egyedül aranyozta be Király Viktor és a nézők estélyét. Utolsó fellépő volt az Ének iskolája családi szórakozást ígérő műsorában, ahol 8-14 év közötti kiemelkedően énekelni tudó gyermekeket vártak a szervezők, akik azt ígérik, ebben a műsorban nincs kiesés, nincs csalódás, a jelentkezők kizárólag pozitív megerősítéseket kapnak egy olyan különleges osztály tagjaként, amely az adások alatt végig együtt marad. Timi énekes-színésznő szeretne lenni és szeretne kijutni Amerikába. Christina Aguilera – Hurt című dalával debütált, nem kis sikert aratva.
Hajós András szerint embertelen nehéz dalt választott, Szulák Andrea azt mondta, ő nem tudta volna így elénekelni.  Egyet hadd tegyek hozzá, ami nagy ritkaság- mondta Király Viktor, amikor egy ember hozzányúl egy ismert dalhoz, akkor általában úgy szokták elénekelni, hogy ugyanúgy elénekelik egy kicsit rosszabbul, mint az eredeti éneket. Te pedig azt csináltad, hogy új hajlításokat tettél bele, ezt azt jelenti, hogy gondolkozol a dal közben és csinálsz saját dolgokat- gratulálok!

Király Viktor az Ének Iskolája(TV2) szórakoztató műsor osztályfőnökeként

Király Viktor az Ének Iskolája(TV2) szórakoztató műsor osztályfőnökeként

A stáb merényletet követett el Timi ellen, a Jóban Rosszban díszletei között kipróbálhatta színésznői ambícióit is. Király Viktor lesz Timi tanára, osztályfőnöke. Az Ének iskolája így lett teljes, Arany Tímeával, aki Viktortól főként a hajlításokat szeretné megtanulni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*