Ambrus Attilával nyit a Propaganda új évada

Április 26-tól minden vasárnap este vadonatúj részekkel jelentkezik a Propaganda a TV2-n. Az első adás főszereplője Ambrus Attila, akinek legnagyobb vagyona az egyénisége. A bankrablóból lett keramikus egy napon át életének fontos helyszínein adott exkluzív interjút Tillának.

20150414_130120

Till Attila spontán talkshow-ja, a Propaganda áprilisban folytatódik a TV2-n. Újabb nyolc emberrel a főszerepben, akikre érdemes odafigyelni, nyolc különleges személyiség, meglepően eredeti gondolatokkal. A Propaganda emberei szembeszállnak a sztereotípiákkal, mernek mások lenni, nem illeszthetők be egyetlen kategóriába. Nem csak művészek, nem csak popsztárok, nem csak sportolók, hanem többek annál. Sokszínű emberek, akik gondolataikkal, ötleteikkel mozdítják előre a világot.
A szezon első adásának főszereplője Ambrus Attila, aki évek óta nem adott a múltjával kapcsolatban televíziós interjút, ám a Propaganda kedvéért kivételt tett.

Komoly dolgok és az élet tarkasága április 26-tól a Propagandában. Ismétlés minden kedden a SuperTV2-n és szombaton a TV2-n.