Akciódús búcsú és drámai jelenetek Jóban Rosszban

Száraz Dénes ma este újra búcsút int a Jóban Rosszban rajongóinak. A színész ezúttal Balázs szerepében látható utoljára a TV2 sikersorozatában. A Roland és Balázs párharcának leforgatása komoly előkészületeket igényelt a stábtól. Ráadásul ugyanebben az epizódban látható a hónapok óta tartó börtön-sztori legdrámaibb jelenete is, amelyben Szabó Zsófi megszabadul hosszú fürtjeitől.

Csillagkút története eddig sem volt fordulatoktól és izgalmaktól mentes. A Jóban Rosszban ma esti epizódja azonban különösen drámaira sikerült.

„Az elmúlt fél év hatalmas kihívás volt számomra. Betty történetével olyan színészi kihívások elé állítottak, amiért mindig is hálás leszek. Fantasztikus színésznőkkel játsszuk a börtön-sztorit, aminek az egyik legerősebb momentuma a hétfőn adásba kerülő jelenetek, ami kapcsán a hajamat is levágtuk. Nagyon sokat dolgoztunk rajta, igazán érzékletes, szívbemarkoló anyagot vettünk fel. Mindent félre kellett tennem és a feladatra koncentrálnom. Annyit elárulok, hogy Bettyt és Barbarát sarokba szorítják Mariék egy zuhanyzás alkalmával. Az őröket is leszerelik, így a két lány teljesen védtelen marad.” – mesélte Szabó Zsófi, aki ezen ominózus jelenetek miatt vált meg hosszú hajától.

Azonban a TV2 sikersorozatának legújabb epizódjában ezen túl is jócskán van feszültség. Roland és Balázs párharca egy izgalmas akciójelenettel végződik. Seres Dani és a sorozattól búcsúzó Száraz Dénes kaszkadőrök segítségével, hosszas előkészítés után forgatta le a ma este adásba kerülő párharcot.

 

„Mindig is szerettem a verekedős, külső helyszínes jeleneteket. Balázs számtalan hasonló akcióba keveredett, ezért különösen kedveltem a karakterét. Seres Danival pedig jó párost alakítottunk ezekben a helyzetekben, hiszen mindketten mozgékony gyerekek vagyunk. Ráadásul nem csak számomra volt izgalmas, de láthatóan a stáb is jobban élvezi ezeket a mozgalmasabb forgatásokat. A kaszkadőrök bevonása pedig külön odafigyelést igényel. Jó kis forgatási napot tudhatunk magam mögött.” – árulta el Száraz Dénes. – „Jelenleg a sportra és a kikapcsolódásra koncentrálok, ősztől indulnak be a színházi munkáim. Most igyekszem minél többet lazulni az egy hetes családi nyaraláson, Horvátországban. Szeptember 20-án a City Trail futórendezvényen indulok, amely a városi terepfutást népszerűsíti. E mellett pedig Németországba készülök, a tereptriatlon világbajnokságra.” – tette hozzá a színész.

Hogy miként végződik Roland és Balázs párharca, vagy hogy miként alakul Betty és Barbara sorsa a börtönben, az a Jóban Rosszban legújabb epizódjaiból kiderül.

 

Jóban Rosszban – Mindig történik valami…

Hétköznap esténként 19:30-tól a TV2-n!