Acceleration 2014: A leggyorsabb versenyautók Magyarországon!

2014. augusztus 29. és 31. között a leggyorsabb versenyautók és a legnépszerűbb retro előadók foglalják el a Hungaroringet az Acceleration 2014 rendezvényen. A három napos fesztiválon több kategória lélegzetelállító autós futamait is láthatja a közönség, FA1, MW-V6 Pickup Series, és Legend SuperCup versenyen izgulhat, aki kilátogat Mogyoródra. A hét futamos széria utolsó előtti állomásán Magyarországon méri össze erejét a nemzetközi mezőny.

Augusztus 29-31. között a nemzetközi versenyző- és zenei élet hatodszorra találkozik Európa egyik legnépszerűbb utazó fesztiválján, az Acceleration 2014-en. A három napos autós roadshow  széleskörű szórakoztatást biztosít az egész családnak. A tehetséges versenyzők minden nap 10 és 17 óra között várják a látogatókat, pénteken ingyenes a belépés a gyorsasági futamokra. Nappal látványos versenyek, péntek este pedig különböző zenei programok biztosítják a jó hangulatot.

A rátermett pilóták 3 osztályban mérik össze erejüket. Az FA1 az Acceleration 2014 legfőbb attrakciója, ezt az új, együléses autót kifejezetten erre az eseményre fejlesztették ki. Az 550 lóerős kategória  az indulók számára igazi ugródeszka a Forma 1-be. Az MW-V6 Pickup Series izgalmas versenyeket, gyönyörű és bivalyerős autókat és izgalmas köröket kínál. A Legend SuperCup látványos versenyt ígér a harmincas, negyvenes évek Amerikájának autói alapján készült járgányokkal.

Az Acceleration Európa-szerte több ezer embert vonzott, és mindenhol tarolt az autóverseny-rajongók körében. Aki méltón szeretné lezárni az idei nyarat, ne hagyja ki a három napos eseményt. Az Acceleration Race pénteken ingyenes, szombaton és vasárnap 2999 forintba kerül az elővételes jegy, a rendezvény napján a Hungaroringen 3500 Ft-ért váltható belépő.