A Wizz Air 20% kedvezménnyel

A Wizz Air ma bejelentette, hogy újévi promóciója keretében 20% kedvezményt* biztosít minden ma, január 9-én éjfélig intézett foglalásra a wizzair.com oldalon. Az utasok most 20% kedvezménnyel foglalhatják le az alacsony viteldíjakat a Wizz Air 95 úti célja közül bármelyikre, összesen 35 országba.

 

„Meggyőződésünk, hogy utasaink nem csak az alacsony viteldíjak miatt kedvelik a Wizz Airt, hanem a barátságos légiutas-kísérőink, a figyelmes kiszolgálás, az új és kényelmes repülőgépek valamint az izgalmas útvonalhálózatunk miatt is” – mondta Daniel de Carvalho, a Wizz Air szóvivője. – „Sok érv szól amellett, hogy velünk repüljenek 2014-ben is, de hogy még egyszerűbb legyen nagyszerű utazási tervekkel indítani az új évet, most minden útvonalunkra 20% kedvezménnyel lehet foglalni. Magyar utasainknak pedig megígérjük, hogy továbbra is hihetetlenül alacsony árakat és vonzó úti célokat fogunk számukra elérhetővé tenni egész évben” – tette hozzá Daniel de Carvalho.

 

* A 20% kedvezmény a viteldíjra vonatkozik, beleértve az adókat és a nem válaszható költségeket, valamint egy kisméretű kézipoggyász árát. A kedvezmény csak az új foglalásokra érvényes.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*