A bokszolók összefogtak az árvízkárosultakért

Ha baj van, mindig összefog az ország. És most baj van, ugyanis soha nem látott árhullám érte el hazánkat. Természetesen ilyenkor a sportolók sem restek, és segítenek, ahol tudnak. A Ferobox Event bokszolója, Kelemen Balázs már több napja homokzsákokat pakol Győr közelében, míg a mérkőzéseiket szervező iroda, Bedák Zsolttal és Kovács „Vipera” Attilával karöltve úgy döntöttek, hogy közvetlenül az árvízkárosultakon segít.

Őri József_Kelemen BalázsJúnius 15-én, szombaton, Szeghalmon rendez nagyszabású ökölvívó gálát a Ferobox Event csapata. A sportesemény körül ismét nagy az érdeklődés, hiszen Bedák Zsolt és Kovács „Vipera” Attila is szorítóba lép egy-egy nicaraguai bokszoló ellen, vagyis lesz miért szurkolni a helyszínen, valamint a Sport Televízión is.

A Ferobox tulajdonosai Rácz Félix, Bertók Róbert és Széles Imre úgy döntöttek, hogy nem mehetnek el szó nélkül az elmúlt hét katasztrófája, vagyis az országunkat sújtó hatalmas árvíz mellett. Ezért a szeghalmi gála jegybevételeinek egy részét felajánlják az árvízkárosultaknak. A kezdeményezés az est két főszereplőjének is megtetszett, így Bedák és Kovács is csatlakozott az akcióhoz oly módon, hogy a meccspénzük közel felét ajánlják fel a károsultak számára.
Szombaton tehát duplán megéri kilátogatni a szeghalmi gálára, hiszen azon kívül, hogy színvonalas meccseket izgulhatnak végig a nézők, minden egyes belépőjükkel hozzájárulnak az árvízkárosultak megsegítésén.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*