A 89.5 Music Fm az árvíz idején is összehoz minket…

PrintA 89.5 Music Fm-nél nem „csak” beszélünk az árvízről. A rádióban folyamatosan beszámolunk a legfrissebb árvízi hírekről, információkról, de kollégáinkkal együtt úgy érezzük: kötelességünk ennél többet tenni. Ezért honlapunkon hozzuk össze a segítőkész hallgatóinkat a rászorulókkal.

A 89.5 Music Fm csapata és hallgatói már a márciusi rendkívüli hóhelyzet idején bebizonyították, hogy szükség esetén példátlan összefogásra képesek. Most, hogy az évszázad árhulláma vonul végig a Dunán, a rádió ismét segít.

Mi itt, a Music Fm-nél valóban hiszünk abban, hogy állomásunk szlogenje („Összehoz minket”) nem csak üres ígéret. A 89.5 Music Fm összehozza a rászorulókat a segítségükre sietőkkel.

Rádiónk honlapján, a http://musicfm.hu/arviz oldalon lehetőséget biztosítunk a felajánlásra mindenkinek, aki szeretne munkaerővel, szállítással, szállással vagy eszközökkel segíteni az árvízi védekezésben.

Jól áttekinthető és kereshető adatbázisban gyűjtjük a jelentkezéseket, hogy megkönnyítsük az önkéntes csapatok szervezését és a védekezési munkálatokat.

Weboldalunkon a rászorulók is egyszerűen kérhetnek és kaphatnak segítséget a többi 89.5 Music Fm hallgatótól és a kezdeményezésükhöz csatlakozó szervezetektől.

Biztosak vagyunk abban, hogy a gyorsan bővülő adatbázis hatékony információforrás lesz az árvíz elleni küzdelem során.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*